El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Fort ensurt de Lolita Flores: pateix una arrítmia en plena actuació
  • CA

Lolita Flores era l’encarregada d’inaugurar la temporada postconfinament de l’auditori d’Águilas, a Múrcia, tancat des del passat 15 de març. Havia de protagonitzar una nova versió de La fuerza del cariño el passat dissabte, una obra que havia de ser suspesa només cinc minuts després del seu inici. Per què? A conseqüència d’un problema de salut de la cantant. Els 200 espectadors van quedar-se amb la boca oberta en sentir-la dirigint-se a ells directament: “Senyors, ho sento, però no em trobo en condicions de continuar l’obra. Si hi ha un metge a la sala, si us plau, li demano que m’atengui“.

El Español ha parlat amb la regidora de cultura, María Dolores Simó, que va ser testimoni de l’ensurt: “Lolita i la resta de companys van abandonar l’escenari i la gent del públic no sabíem si allò formava part de l’obra o no. Vaig baixar al camerino i vaig veure que estava estirada a terra amb els ulls tancats”. Al seu costat es trobava la regidora de sanitat de la localitat, María Dolores García, que s’hauria ocupat d’atendre-la mentre esperaven l’ambulància: “Tenia el pols lent, però constant. No va perdre el coneixement en cap moment”. 

Un cop al centre mèdic, li haurien fet diverses proves per determinar què li havia passat. Al final, el diagnòstic va determinar que Lolita havia patit una arrítmia: “Em va explicar que havia tingut una situació cardíaca una mica anòmala, una mena d’arrítmia”, explica la regidora.

 

 

Hores després, era la mateixa cantant qui publicava un vídeo en el qual explicava com es trobava i tranquil·litzava els seguidors: “Aquestes coses ens passen als artistes quan no parem. Els viatges són molts i esgoten, que ja no tinc 20 anys… Sobretot després del confinament, he de tornar a agafar forces. No m’agrada suspendre les funcions i faig aquest vídeo per donar les gràcies a tots els amics i no amics que m’heu trucat per preguntar com estic. Hi haurà Lolita per estona. Només he d’estar a casa durant una setmana per agafar forces, però tornaré perquè sóc una guerrera”. 

 

 

Un ensurt que forçarà Lolita a descansar un parell de dies. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa