El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Preocupació a la Casa Reial per la nova feina de la neboda de Letícia: “L’empresa ha rebut una trucada”
  • CA

Carla Vigo Ortiz ha evidenciat que fa cas omís a la recomanació de La Zarzuela de mantenir un perfil discret. La neboda de Letícia vol ser actriu i és conscient que, per tal d’aconseguir-ho, necessita cridar l’atenció. Aquestes últimes setmanes l’hem vist convertint-se en protagonista d’un anunci i en imatge d’una colònia, així com també ha fet el pas de concedir un parell d’entrevistes.

Aquesta actitud no ha fet gens de gràcia al gabinet de comunicació de la Casa Reial, que mostren una gran preocupació per tot el que pugui arribar a explicar Carla ara que es mostra tan còmoda amb la premsa. Informalia assegura, de fet, que La Zarzuela ha fet un toc d’atenció a l’empresari propietari de la marca de roba que ha contractat Carla com a model: “Ha rebut una trucada en la qual li han fet veure qui és Carla i li han demanat responsabilitat, discreció, prudència i que faci servir la imatge de la jove sense pertorbar a la Institució”.

La monarquia no es pot permetre tenir més problemes, tenint en compte la complicadíssima situació que travessa. Volen impedir que la neboda de Letícia generi una tempesta mediàtica que siguin incapaços de calmar, encara que la mateixa Carla va deixar clar que no parlaria de la seva família en l’entrevista que va concedir a Semana: “Entenc que hi ha certes coses que no puc dir en públic. Tots tenim les nostres limitacions a les nostres vides i les meves són aquestes. Ho he assumit jo sola i he decidit que no parlaré de ningú de la meva família perquè a mi tampoc no m’agradaria que ells parlessin de mi”.

Una jove madura i responsable que sembla que, de moment, només està intentant aprofitar l’expectació mediàtica per potenciar la seva carrera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa