L’acomiadament d’Aina Clotet segueix sent un dels temes estrella de l’actualitat. La directora feminista Leticia Dolera va fer-la fora de la sèrie de Movistar ‘Déjate llevar’ quan va saber que estava embarassada. Va emetre un comunicat justificant-se, però els seus arguments tècnics no van convèncer gaire gent. De fet, aquesta discriminació laboral va deixar en evidència el feminisme de Dolera, ja que de ser-ho tant com diu, sembla difícil de creure que no fes res per intentar superar la desprotecció legal que ha afectat la catalana. 

 

Les crítiques han fet molt de mal a la directora, ja que assegura que tota la culpa és de les pòlisses d’assegurances i no d’ella. Per tal de seguir justificant-se, ha concedit una entrevista a Fórmula TV ben completa. Primer de tot ha volgut parlar de la sèrie i llançar-se floretes: “Explica la història de tres dones que es troben en un moment clau de les seves vides. Posar tres dones en el centre de la història de 35 a 40 anys és una cosa a la qual no estem acostumats a Espanya. Són tres dones protagonistes que no són perfectes i s’enfronten al que el sistema espera d’elles”. 

 

Leticia Dolera parla de l'última polèmica que l'envolta
Leticia Dolera parla de l’última polèmica que l’envolta | Fórmula TV

 

Les reflexions de l’actriu no han passat desapercebudes, tampoc: “Hi ha un punt en el qual els fonaments de la teva vida no saps si neixen d’una decisió pròpia i lliure ni quins són fruit d’una educació, una socialització i una cultura”. 

 

Ara bé, el que més ha cridat l’atenció ha estat el que ha volgut dir sobre la polèmica amb Clotet. Perquè ha lamentat que les conseqüències que se n’han derivat han estat perjudicials per al feminisme: “Sóc conscient que el feminisme incomoda. Em posa trista adonar-me del poder de les fake news i les ganes de trobar un titular morbós”. El problema principal? Que els seus detractors s’han aprofitat d’aquest malentès per atacar-la: “A determinats àmbits hi ha moltes ganes de dir: “Ho veus? No eres tan feminista! El feminisme és una hipocresia!””. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de LeticiaDolera (@leticiadoleraoficial) el

 

Dolera, això sí, prefereix centrar-se a promocionar la sèrie i intentar que s’oblidi aquesta polèmica. Ho aconseguirà?

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa