El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Leticia Dolera i David Broncano, polèmics en trencar dos premis en directe
  • CA

David Broncano l’ha fet grossa durant l’entrevista que ha fet a La Resistencia a Leticia Dolera, Aixa Villagrán i Celia Freijerio. Les actrius de Vida perfecta volien promocionar la segona temporada després de rebre el premi a millor sèrie internacional en el Festival de Canneseries. El que no s’esperaven era que el presentador les intentés convèncer per trencar el guardó en directe, una autèntica bogeria sense sentit que sorprenentment acabaven fent. I com justificaven aquest lleig cap al certamen que les havia premiat? Tot era culpa del presentador, que volia que ho fessin com a símbol de l’alliberació de les afeccions. Elles no volien en un principi, però veure’l a ell trencant el seu premi Iris els hi donava ales per fer el mateix. Com era d’esperar, molts han deixat verd a David Broncano per trepitjar el guardó.

Les tres actrius preguntaven al públic si realment consideraven que era una bona idea i la resposta era pràcticament unànime. Volien que trenquessin el guardó i elles a poc a poc canviaven d’idea: “Quan vam guanyar el premi estàvem molt emocionades. No sé si tens raó i trencar-lo donarà sort… Potser els organitzadors veuen que trenquem el premi i pensen que és una falta de respecte”, reflexionava la catalana. Leticia Dolera no estava gens convençuda, però David Broncano insistia i insistia: “Pensa que aquest premi és un símbol de l’ego. Us ha anat molt bé i ho heu de celebrar, però un cop ho heu fet, aquest guardó està sentenciat i l’heu d’enviar a prendre pel cul”.

Finalment, les noies accedien: “Podem seguir guanyant més premis i hem de deixar lloc a tots els nous. He treballat en aquesta sèrie durant 6 anys i he escrit coses que m’han sortit del cor i del cony. La meva pròpia crisi personal està en aquesta sèrie. Trencar el premi serà catàrtic. No és només televisió, és realitat!”. L’equip del programa els hi va facilitar ulleres protectores i un gran martell, el que Dolera va aprofitar per trencar el guardó en directe.

Un espectacle que ràpidament generava molts comentaris a la xarxa, que es dividia entre els que estaven a favor d’haver trencat el premi com a símbol i aquells que ho consideraven una falta de respecte greu i, per tant, demanaven que no els tornin a premiar més. Sigui com sigui, el que queda clar és que el programa de David Broncano segueix fent parlar.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No us fa vergonya publicar aquesta merda ? a novembre 25, 2021 | 14:49
    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? novembre 25, 2021 | 14:49
    M'importa una merda
  2. Icona del comentari de: Ramón a novembre 26, 2021 | 17:16
    Ramón novembre 26, 2021 | 17:16
    Esas personas agraciadas con un premio como recocimiento a su trabajo, deberían quedar excluidas automáticamente de cualquier galardón en el futuro. Han demostrado una enorme falta de respeto. Hubiera sido más digno que renunciaran al premio cuando se les concedió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa