El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La brusa de Letícia, objecte de burla: “Sembla un tapís, insípida i premamà”
  • CA

Els reis Felip i Letícia han presidit dues audiències aquest matí a La Zarzuela. En primer lloc saludaven el consell d’administració d’Atresmedia per felicitar-los pel 30è aniversari, abans de mantenir una trobada amb representants d’Aldeas Infantils SOS. Per aquesta ocasió, la monarca ha volgut lluir un conjunt molt senzill: consistent en un look d’oficina molt informal. El problema? Que a les principals revistes de moda no els ha agradat gens l’estampat de la brusa que ha estrenat. I és que tenia molts problemes…

Primer de tot, alguns han destacat que es tracta d’un estampat floral massa similar al de les parets de La Zarzuela: “Ha vestit a joc amb els tapissos de les parets”. 

Els reis, en una audiència oficial Europa Press

Els reis, en una audiència oficial / Europa Press

D’escot tancat, amb volants i màniga francesa; de gasa i amb un estampat en tons blaus i vermells. Una brusa que ha combinat amb uns pantalons de vestir de color blau marí d’Hugo Boss i unes sabates del mateix to. Ha lluït unes arracades molt originals, en forma de pètals fets de quars rosa. Ara bé, com dèiem ha estat la brusa el que més ha cridat l’atenció.

Els reis, en una recepció oficial Casa Reial

Casa Reial

La reina Letícia, en una audiència oficial Europa Press

Europa Press

Un estilisme que “s’ha quedat a mitges”, un look “insípid” que fa que Letícia “no encerti” que molts han qualificat, fins i tot, de semblar de “premamà”. Un munt de crítiques que tornen a deixar verda la reina Letícia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa