El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Les darreres declaracions públiques d’Àlex Casademunt el dia abans de morir
  • CA

El cantant i exconcursant de la primera edició d’Operación Triunfo Àlex Casademunt va morir en un accident de cotxe a Mataró aquest dimarts al vespre. I ara han vist la llum les últimes declaracions públiques que va fer. Va ser quan des del programa ‘Sálvame’ un periodista de redacció el va trucar el dia abans de la seva mort per preguntar-li sobre les declaracions que havia fet l’exassessor del seu company d’OT David Bustamante, carregant durament contra ell.

“D’alguna cosa m’he assabentat, però no tinc molt a dir, la veritat. Em sap greu, però no seré jo qui digui res. Ni de broma. Disculpa’m”, eren les primeres paraules que dirigia al redactor del programa de Telecinco que l’havia trucat, a qui li explicava que “la meva mare està veient el programa i ja em posarà al dia quan arribi a casa”.

Preguntat per si li agradaria defensar el seu amic d’OT, va respondre contundent: “Ningú hauria de parlar de la vida privada de ningú. A mi em sembla que aquest és un oportunista. David és cantant, i a aquest si no li ha agradat la feina s’hauria d’haver dedicat a una altra cosa, però no a anar a atacar-lo a la televisió. Un assessor és la persona de més confiança per un artista. Si ja no pots confiar ni en ell, estàs completament perdut en aquesta professió”.

Preguntat per si és cert que la relació de Bustamante amb Paula Echevarría va acabar 5 anys abans que es fes públic, Casademunt es va negar a opinar: “Jo d’això no penso dir res perquè és la seva vida privada, i no en tinc ni idea”. I en relació a Begoña Alonso, també exparella de Bustamante, va dir: “Jo amb ella vaig fer una sèrie a Mèxic i li tinc molt d’afecte també, i el que hagin tingut com a parella és el seu problema. Però aigua passada no mou molins”.

I, finalment, s’acomiadava del periodista que l’havia trucat: “Una abraçada molt gran a tots. Cuideu-vos”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa