El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mor el cantant Àlex Casademunt als 39 anys en un accident de cotxe
  • CA

El cantant Àlex Casademunt ha mort aquest dimecres als 39 anys, segons ha informat la seva agència, Telegenia, en una piulada. El sinistre es va produir aquest dimarts quan el seu cotxe va xocar contra un autobús, segons han detallat fonts municipals a l’ACN. La Policia Local de Mataró investiga ara les causes de l’accident per aclarir què va passar. El xoc entre els dos vehicles va tenir lloc a tres quarts de deu de la nit al pont de la carretera de Cirera que travessa l’autopista C-32, a l’entorn de l’Hospital de Mataró i del centre comercial Mataró Parc. Casademunt circulava en sentit descendent i l’autobús –que no duia passatgers– ho feia en sentit nord. Els angles esquerres dels dos vehicles van impactar i el cantant va morir com a conseqüència del xoc.

S’ha produït molta indignació per la manera en la qual s’ha difós la notícia, ja que un membre de l’equip d’emergències que hauria estat testimoni del succés ho hauria comunicat als seus coneguts i aquests ho haurien publicat a Twitter abans que s’informés a la família de manera oficial.

El cantant va participar en la primera edició d’Operación Triunfo, i més tard va publicar diversos àlbums. També va col·laborar en alguns programes de televisió. La vida del de Vilassar de Mar va canviar radicalment gràcies al seu pas per OT i la seva col·laboració amb David Bustamante en l’exitosa cançó Dos hombres y un destino. Pare d’una nena de dos anys, els seus companys d’edició, que també eren amics, s’han mostrat completament consternats i han omplert la xarxa de missatges de condol.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: joan a març 03, 2021 | 10:13
    joan març 03, 2021 | 10:13
    el accident va ser amb cotxe, no amb moto

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa