El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Laura Fa, greument insultada, denuncia la catalanofòbia que pateix des de fa anys
  • CA

Laura Fa ha denunciat un munt de vegades ser víctima d’insults catalanòfobs. Sembla que hi ha una part dels teleespectadors de Sálvame als qui els molesta veure una barcelonina triomfar a Telecinco. Prova d’això, les crítiques ferotges que rep a Instagram.

La periodista del cor està farta d’haver de patir aquest assetjament, per la qual cosa ha decidit compartir tot el que rep sense ocultar la identitat de la persona que l’insulta. Aquest cap de setmana, per exemple, ha publicat una captura de pantalla a Instagram en la qual s’arriba a veure la cara de la dona que l’insulta.

Entre els missatges que li ha enviat es poden llegir alguns tan insultants com: “Ets una p… merda, no empatitzes amb ningú”, “Ets patètica, ves-te’n a Barcelona. Aquí no hi fas res, no m’agrades”, “Cabr… catalana de merda, no tens vergonya. Bé, això només ho fan els catalans de merda“.

Una sèrie d’insults que li envia des del 2019, una situació insostenible que Laura Fa denuncia públicament: “Hi ha senyores que m’al·lucinen. No m’afecta res de res. Us ho ensenyo perquè em sembla curiós. Antonia, petonets maca!”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa