Iñaki López s’enfronta cada dissabte a un programa de ‘La Sexta Noche‘ més tens. Als col·laboradors habituals se’ls hi sumen noms de polítics de primera línia, el que acaba derivant moltes vegades en batalles campals.

Unes discussions acalorades que aquest cap de setmana han tingut com a protagonista, per això, al mateix presentador. En aquest cas, en una baralla amb Laura Borràs. La de Junts per Catalunya ha criticat obertament Iñaki, qui considerava que no estava fent bé la seva feina. 

Iñaki López  La Sexta

Iñaki López a ‘La Sexta Noche’

El problema? Que el presentador interrompia el discurs de Borràs, el que no li sentava gens bé: “Però continuarà? Només li demano que intenti ser educat“. Iñaki López li demanava perdó un parell de vegades, però no aconseguia calmar els ànims: “Li demano perdó si no sóc educat”.

“Aquest programa va tard, igual que Espanya”, deixava caure Borràs visiblement enfadada. Sembla que no li semblava bé que no la deixés parlar més estona, el que acaba derivant en una situació molt tensa entre ambdós. “La repressió que existeix aquí a Espanya és igual que a Xina i Turquia”, anava repetint la política.

Laura Borràs, enfadada a 'La Sexta Noche'

Laura Borràs, enfadada a ‘La Sexta Noche’

Un debat a 8 que deixava moments molt comentats, com les acusacions entre Ortega Smith i Aitor Esteban després de l’entrevista a Pedro Sánchez. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa