El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La catifa vermella dels Oscars, més enlluernadora que mai: actors amb vestit i actrius metal·litzades
  • CA

Després de mesos d’espera, ja són aquí els convidats als Oscars vestits amb les seves millors gales. Aquesta és la catifa vermella per excel·lència, el premi dels premis de cinema. Les estrelles de Hollywood s’ha donat cita a un teatre de Los Angeles que ha enlluernat de tants brillants que tenien els dissenys escollits. L’estampat metal·litzat i el to rosa han estat els clars preferits, així com els cabells recollits. Quines han estat les millors vestides? Quins són els models que més han esgarrifat? 

 

D’aquesta nit de somni, però, segurament el look que més ha cridat l’atenció ha estat el d’un home. Parlem de l’actor Billy Porter, que ha trepitjat fort amb un esmoquin-vestit de vellut amb el qual ha volgut fer un crit al cel en contra de la típica etiqueta masculina. Per què els homes no poden anar amb faldilla? Christian Siriano signa aquest controvertit disseny, del qual tothom n’està parlant encara. 

 

Billy Porters, als Oscars
Billy Porters, als Oscars | Europa Press

 

Si el deixem de banda, per això, podem dir que totes les mirades han estat centrades en els outfits que ha lluit les actrius convidades. Comecem pel rànquing de les millors vestides de la nit. En aquest cas, hem de parlar de Charlize Theron, per exemple, que ha deixat tothom bocabadat amb un canvi de look radical: morena, amb un vestit monocolor de Dior en blau cel. Silueta de tub, màniga llarga, cua i l’esquena al descobert; tot un encert que la corona dins de les més elegants.

 

Charlize Theron, als Oscars
Charlize Theron | Europa Press

 

Una de les grans protagonistes de la nit, per això, ha estat Lady Gaga. La cantant s’ha endut el premi a la millor cançó gràcies a una emotiva ‘Shadow’ que ha interpretat amb Bradley Cooper. La parella ha fet parlar, això sí, i és que s’han dedicat unes mirades de complicitat que han fet sospitar… Mentre Gaga enlluernava amb un voluminós vestit negre d’Alexander McQueen i joies de Tiffany & Co; l’actor posava davant dels fotògrafs minuts abans amb la seva parella, una espectacular Irina Shayk que també ha optat pel negre. En el seu cas, ha escollit un Burberry de coll alt, mànigues llarges i aplicacions en daurat a aplicacions als punys i a la panxa.

 

Lady Gaga, als Oscars
Lady Gaga, amb l’estatueta | Europa Press

 

Irina Shayk i Bradley Cooper, als Oscars
Irina Shayk i Bradley Cooper | Europa Press

 

Amy Adams, en canvi, ha optat per Versace i joies de Cartier. Ha estat de les poques que ha volgut anar de blanc, amb un disseny d’original escot i tall sirena. Ha rebut molts aplaudiments, especialment gràcies al delicat estampat del disseny.

 

 

A la cerimònia també han acudit estrelles de televisió, per això, com Emilia Clarke. La protagonista de ‘Joc de Trons’ ha lluït un Balmain d’escot irregular, ajustat a la cintura i en to rosa metal·litzat. 

 

Emilia Clarke, als Oscars
Emilia Clarke, als Oscars | Europa Press

 

I d’ella, a una cantant de talla internacional. Jennifer Lopez no s’ha volgut perdre aquesta cita, un esdeveniment pel qual ha confiat en Tom Ford, que signa un vestit platejat d’original estampat. 

 

Jennifer Lopez, als Oscars
Jennifer Lopez, als Oscars | Europa Press

 

Una de les gran preferides era la pel·lícula ‘Roma’, que acabava la nit amb tres estatuetes. Angela Basset va quedar-se a les portes de recollir l’Oscar a la millor pel·lícula, però el seu look era digne de princesa. De Rodarte, en to turquesa i una preciosa faldilla de tul.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En la Alfombra Roja de Los Oscars… #oscars #YalitzaAparicio

Una publicación compartida de Yalitza Aparicio Martinez (@yalitzaparicio) el

 

No totes les convidades han triomfat amb les seves eleccions, per això. Emma Stone ha cridat l’atenció en lluir un Louis Vuitton amb muscleres voluminoses, un brodat daurat i poca forma que no l’ha fet brillar.

 

Emma Stone, als Oscars
Emma Stone | Europa Press

 

Linda Cardellini, per la seva banda, tampoc no ha estat gaire encertada. El seu voluminós vestit rosa de volants i un gran llaç a la cintura era massa exagerat…

Linda Cardellini, als Oscars
Linda Cardellini, als Oscars | Europa Press

 

Angela Basset? Ella tampoc no apareix a la llista de les millors vestides, i és que el seu Reem Acra era massa intens; massa voluminós i amb un to massa fort. 

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The magnificent @Im.AngelaBassett in custom #ReemAcra at the 91st Academy Awards.? .? .? .? #Oscars #AngelaBassett?

Una publicación compartida de REEM ACRA (@reemacra) el

 

Amb tot, la gala ha deixat moments molt comentats; però com sempre és la catifa vermella una de les parts que més titulars acapara. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa