El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La carta que Mila Ximénez va escriure perquè el seu nét la llegís quan ella morís
  • CA

Mila Ximénez ha mort als 69 anys d’edat, víctima d’un càncer de pulmO. Fa cinc anys va decidir escriure una carta perquè el seu nét Alexander, fill de la seva filla Alba, llegís quan ella ja no estigués en aquest món i ara, el programa ‘Socliaté’ ha fet públiques les emotives paraules que comencen així: “Aquest és l’homenatge al meu nét. Vull que, quan jo ja no hi sigui, pugui llegir això”.

La tertuliana de ‘Sálvame’ recorda al seu nét, el dia que va néixer i li rendeix una espècie d’homenatge en unes lletres carregades d’emoció i sinceritat. “El 23 de gener de 2001 vaig rebre una trucada que em va fer saltar l’ànima, i que va canviar la meva vida per sempre. Era la meva filla dient-me que Alexander ja havia nascut”.

“Us preguntareu per quin motiu no vaig ser en el moment del part. Alba procura evitar la meva presència en moments tensos: soc nula per a mantenir la calma. La meva, però sobretot la dels altres”, relata Mila en el text. “Vaig obrir la porta de l’habitació i vaig olorar el mateix perfum que quan va néixer la meva filla“, afirma en el text.

“No es podia ser més feliç. Tota l’estructura de la meva vida es va tornar a col·locar. I en segons s’estava convertint en un edifici sòlid i ple de llum. Tremolava com quan era petita i obria els meus regals de reis”, continua la missiva.

Conté una confessió plena de tendresa, però també de trencament”, és la conclusió a la qual ha arribat la presentadora María Patiño després de ser coneixedora del contingut complet d’aquesta carta.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Tal com raja a juny 27, 2021 | 16:41
    Tal com raja juny 27, 2021 | 16:41
    Si la carta era per al seu net, ¿per què ha de llegir-la altra gent?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa