El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Matamoros confirma que s’ha enamorat de Sofía Suescun, de 40 anys menys
  • CA

El divorci de Kiko Matamoros i Makoke ha ocupat hores i hores de televisió des que es fes oficial. En aquestes últimes setmanes s’ha anat filtrant informació sobre les causes de la ruptura, però si ara es parla d’ells és per la nova relació del mediàtic representant. Durant una de les gales de ‘Gran Hermano VIP’ va sorgir un rumor: semblava que en Kiko estava intimant amb Sofia Suescun, una de les col·laboradores. Es tracta d’un dels caramelets de Telecinco, la primera concursant que ha guanyat dos realities seguits. Amb només 22 anys (39 menys que en Kiko), el seu fort caràcter i la mà per les estratègies l’està fent cada vegada més famosa.

 

Doncs bé, sembla que aquestes no són les úniques qualitats de la jove. I és que ha aconseguit captivar Matamoros… i sembla que no es tracta de cap muntatge com s’havia dit. Fins ara cap dels dos ho havia volgut confirmar, però les fotografies que s’han vist d’ells abraçats i còmplices han motivat que n’acabin parlant.

 

 

Kiko Matamoros y Sofía Suescun durant una gala de 'Gran Hermano VIP'
| Telecinco

 

Kiko ha concedit un parell d’entrevistes que encapçalen el recull de premsa del cor d’aquest dimecres. El titular principal? El que protagonitza la portada del ‘Diez Minutos’: “Tinc ganes i necessitat d’anar més lluny amb Sofía Suescun. Pot ser una relació maca”. Però no content amb aquesta confirmació bomba, segueix donant més detalls: “Em ve de gust estar amb ella. Em ve de gust veure-la. Em ve de gust parlar amb ella. I ja està, ho dic així. No tinc per què amagar-ho. Físicament em sembla un cañón i a més a més és divertida, inte·ligent i té sentit de l’humor”.

 

Portada 'Diez Minutos'
| Diez Minutos

 

Però com dèiem, aquesta no és l’única revista que conté una exclusiva sobre aquest tema. Pilar Eyre ha xerrat amb Matamoros i ha publicat el resultat de la conversa, que ha deixat tothom bocabadat. A ella no arriba a dir-li el nom de Sofía, però tenint en compte l’entrevista anterior, tot sembla encara més sorprenent: “Amb les noies joves em diverteixo, m’aporten frescor, energia, innocència… però no vaig amb elles com Pigmalió, eh? Això m’horroritzaria, hi vaig d’igual a igual. Sóc un noi entretingut i suposo que s’ho passen bé amb mi”. 

 

S’està plantejant un futur seriós amb ella? Això deixa caure: “Sí, hi ha una noia en particular. Com diuen els cursis, tinc una il·lusió important. Té uns 20 anys. No em casaria de nou… No sé, crec que no. Podria tornar a ser pare, no m’he fet els anàlisis però suposo que sí… encara que està descartat! Crec…”. 

 

Kiko Matamoros durant una de les seves últimes aparicions públiques
Kiko Matamoros durant una de les seves últimes aparicions públiques | Europa Press

 

Durant la gala de ‘Gran Hermano VIP’ d’aquest dimarts, a més a més, es va viure un moment molt incòmode quan la filla de Matamoros, Laura, va discutir-se a crits amb Makoke, la seva exmadrastra. La relació entre elles mai no ha estat idíl·lica, precisament, però la tensió ara és encara més intensa: “Tu no estàs tenint respecte pel meu pare. Si has estat callada a la casa, per què no ho fas ara? Has deixat al descobert moltes coses del meu pare. Parles per darrere a qui vols i a tothom. Em sembla molt malament el que hagi pogut fer el meu pare en la seva relació, però el que no toleraré és que es tregui merda com s’està fent. El problema és que les informacions sobre el meu pare vénen de tu, per això estic així amb tu”.

 

Makoke no va callar, per això: “Per què faig malament explicant la meva veritat quan el teu pare ja ho ha explicat abans? Jo faig el que em dona la gana i no t’he dit mai el que has de fer. Mai no he dit res que no hagi dit ja dins de la casa. No he parlat malament del teu pare. Cierra el piquito, guapa. Deixa’m en pau“.

 

La tensió familiar és més que evident. Què pensaran d’aquesta nova situació sentimental de Matamoros? Els farà res que surti amb una noia més jove que la seva filla? 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa