Karlos Arguiñano critica els polítics i deixa clar quin partit vota

Karlos Arguiñano ha concedit una entrevista a La Sexta Noche que ha aprofitat per revelar quina és la seva ideologia i què pensa sobre la feina dels polítics actuals. Molt crític i sincer com sempre, el cuiner reconeixia que ser empresari no ha fet que segueixi tenint una tendència cap a l’esquerra política: “Jo vinc del metall, del món obrer. M’he fet empresari, però encara tinc el punt de rojillo que tenia amb 16 anys”.

Precisament la política era el tema sobre el que més va discutir amb el seu pare: “Era un home molt pobre i, alhora, era de dretes. Jo mai no ho vaig entendre… El meu pare era de la División Azul i em negava l’Holocaust entre crits. Li vaig dir més d’una vegada que encara sort que van guanyar la guerra, perquè no sabia què hauria estat de nosaltres llavors. Nosaltres discutíem molt, però no renego d’ell perquè era un home increïble… que es va equivocar en aquest sentit”.

Karlos Arguiñano, entrevistat a La Sexta Noche

I què pensa sobre la feina que fan els partits polítics actualment? Karlos Arguiñano deixa clar que està desencantat: “No veig que els nostres dirigents estiguin units o puguin arribar a unir-se temporalment a favor del bé comú. L’única cosa que fan és buscar el bé propi o el bé dels seus propis partits. No s’uneixen ni tan sols durant una pandèmia! Jo el que faria seria canviar-los a tots i posar polítics nous. Crec que el problema de la classe política és que no han estat empresaris ni han creat llocs de feina”.

Molts es preguntaven si algun partit polític li hauria demanat que s’unís a les seves files, tenint en compte la gran tirada mediàtica que té. Arguiñano té clar, però, que la seva resposta seria negativa: “Mai no m’he vist temptat a entrar en política. Mai no m’ho he plantejat i tampoc no m’ho han ofert. Amb mi diuen que s’ha perdut un gran sacerdot pels sermons que pronuncio”.

Comentaris

    ciutadà Desembre 06, 2021 | 12:10
    El pare de Karlos Arguiñano va ser de la "División Azul"?. Doncs noi, jo també em dic Carles i el meu pare també ho va ser. I n'he patit les conseqüències.
      Pep Desembre 06, 2021 | 16:43
      Fote't

Nou comentari