Novetats en el cas de Julián Muñoz: el tribunal canvia d’opinió sobre la seva llibertat condicional

L'exalcalde de Marbella canviarà d'estat després d'uns anys en tercer grau

Julián Muñoz ha rebut molt bones notícies. Després de tres intents, l’exalcalde de Marbella ha rebut la llibertat condicional. El van detenir el 2006 i encara estava complint condemna, encara que a partir d’ara l’acabarà fora de presó. La decisió judicial s’ha pres per la malaltia greu i incurable que pateix, la que li provoca un empitjorament del seu estat de salut.

Diez Minutos ha pogut parlar amb ell, que es mostra contentíssim davant d’aquest canvi de condició: “He recollit el documental en el que em notifiquen que ja tinc la llibertat condicional. Estic content perquè és un estat diferent. No és el mateix el tercer grau que la llibertat condicional, especialment amb 74 anys i delicat de salut com estic. Aquesta és una gran notícia per a mi i per a la meva família, així com per a la gent que m’estima”.

En el documental oficial, s’explica que Julián Muñoz pateix una “pluripatologia greu i incurable” que se suma a “l’afecció oftàlmica” que pateix. La Fiscalia Anticorrupció s’ha mostrat d’acord que aquesta és la millor decisió tenint en compte com es troba. Ha estat clau, doncs, l’informe mèdic que ha presentat la defensa.

Julián Muñoz, ingressat a l'hospital - Europa Press
Julián Muñoz, a les portes de l’hospital / Europa Press

Cal recordar que el 2014, Julián va haver d’abandonar la presó fins a 20 vegades per ser atès en un centre hospitalari. Des de llavors no ha fet més que empitjorar, el que ha forçat el jutjat a prendre aquesta decisió.

Comentaris

    M'importa una merda 08/06/2021 12:33 pm
    M'importa una merda el que facin o deixin de fer els paràsits de l'altiplà. En tinc prou i massa d'haver-los de mantenir

Nou comentari