El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Julia Otero torna a la ràdio després del càncer: “No ha estat fàcil”
  • CA

Molt bones notícies de Julia Otero. La icònica locutora acaba d’anunciar que torna a la ràdio aquest dilluns després d’un any de baixa per càncer. Li van diagnosticar el febrer de l’any passat, moment en el que va abandonar momentàniament les ondes per centrar-se en la recuperació. Des de llavors ha anat compartint la seva evolució amb els seguidors, els que ara han aplaudit que es trobi prou bé per tornar a la feina. Va ser el passat mes d’octubre quan Otero va confirmar que havia superat la malaltia.

Aquest migdia celebrarà la seva recuperació en el primer programa que podrà presentar des de llavors: “Torno a l’escola. Tinc l’estoig a punt i la inquietud del primer dia. A les 15h ens escoltem a Julia en la Onda. Arribar fins aquí no ha estat fàcil, però fins i tot els pitjors anys acaben en desembre. Benvingut, 2022“, ha escrit en un petit comunicat a Twitter.

Julia Otero torna a la feina amb il·lusió i moltes ganes de deixar enrere una baixa que ha estat complicada. El tractament contra el càncer mai no és fàcil, però afortunadament tot ha anat bé i ha pogut superar-ho. Fa unes setmanes, ella mateixa descrivia com havia estat el procés: “Estic viva i guerrillera. Ja no tinc egoistes. No va quedar-ne cap, encara que ja sabeu que són cinc els anys que han de passar per poder tancar el tema”.

Com era d’esperar, l’anunci del seu retorn ha agradat molt als seus seguidors. Ara tothom està pendent de les paraules amb les que torni a l’estudi de ràdio, un al·legat que serà seguit per molts dels seus oients més fidels. Amb la malaltia superada, Julia Otero torna al seu programa amb més ganes que mai. No li faltarà el suport dels companys de feina, que també han volgut aplaudir la bona notícia en el seu perfil de Twitter.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa