Julia Otero ha ajudat ‘El Hormiguero‘ a fer una molt bona audiència. La locutora de ràdio ha presentat la nova temporada del seu exitós programa a Onda Cero en el programa de Pablo Motos, que ha signat un esplèndid 15,1% de share. Gràcies a què? En bona part, a la crítica que han fet entre els dos als polítics espanyols.

El primer que feien en reunir-se, deixar verds els líders dels principals partits. Especialment a Pedro Sánchez i Pablo Iglesias, els ‘culpables’ de la repetició electoral del pròxim 10 de novembre: “Crec que les eleccions no li venen de gust a ningú. Tampoc a mi, ni com a periodista ni com a ciutadana. Estic farta i molt preocupada per uns polítics que no estan a l’altura. No sé si és un problema del temps que estem passant o una conjunció astral nefasta”.

Assegura que li toca molt la moral que justifiquin la falta d’acord tot dient que entre ells tenen “problemes de química”. Motos té clar quin és el problema real, que tenen un ego “que no hi cap en una habitació”.

Julia Otero i Pablo Motos  Antena 3

Julia Otero i Pablo Motos a ‘El Hormiguero’ / Antena 3

Han parlat bastant sobre el nou partit d’Iñigo Errejón, que provarà sort tot sol per primer cop. Otero té clar una cosa, que només introduint alguna cosa nova pot canviar alguna cosa: “No crec que li vagi bé al PSOE que es divideixi encara més l’esquerra. A Errejón el van fer fora i tenia ganes de fer política. No es va poder presentar a les anteriors eleccions i ara sí. De fet, li havien donat mastegat”. Unes eleccions que consideren una segona oportunitat per a la dreta i un gran risc per a l’esquerra. 

Julia Otero  'El Hormiguero'

Antena 3

Ara bé, tenint davant una periodista que viu a Barcelona, era inevitable preguntar-li sobre el clima polític que s’hi respira. El presentador va introduir el tema i va veure com Otero negava que hi hagi mal rotllo pel carrer: “Aquest ambient de crispació no existeix pels carrers de Catalunya. Pràcticament cada dia vaig a comprar a la Boqueria. I no passa res. És com una realitat paral·lela. La gent ha après a obviar certs temes polítics. Em truquen companys preguntant-me que com estem, com si hi hagués una guerra pels carrers”.

Otero i Motos a 'El Hormiguero'  Antena 3

Antena 3

Es titlla a si mateixa de “racional” i “moderada“. No és independentista però tampoc anticatalanista. Al final, una entrevistada que ha ajudat el programa a ser líder amb una crítica política. 

Nou comentari

Comparteix