El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La filla de Jesulín de Ubrique, a urgències després d’una baralla
  • CA

Més problemes per a Jesulín de Ubrique i María José Campanario. La seva filla Julia torna a ser protagonista de l’actualitat per una nova polèmica. Convertida en influencer i perseguida per la premsa ara que té 18 anys, els paparazzi l’han enxampat amb el xicot a les portes d’un hospital. Des de Sálvame confirmen que la jove ha hagut d’acudir a urgències després de veure’s involucrada en una baralla. Han explicat que ha hagut d’estar en observació més de nou hores, amb els metges pendents de la seva evolució després de l’agressió. A les imatges que han emès se la veu tranquil·la i en aparent bon estat, però sorprèn que l’hagin caçat en aquesta situació. El programa del cor de Telecinco anava més enllà i revelava que aquest no és el primer cop que protagonitza un incident similar: “No és un fet aïllat”.

No s’ha filtrat el motiu de la baralla i les conseqüències que hauria tingut, però des de Sálvame adverteixen els pares que la filla no és tan tranquil·la i bona com voldrien. Tot un imant per als problemes que es veu implicada en un escàndol que afecta la seva imatge pública una altra vegada.

Julia Janeiro i el xicot, caçat a la porta d’urgències / Telecinco

Aquest pont els fotògrafs van veure a Julia, el xicot i María José Campanario junts en una reunió familiar que hauria servit a la jove per començar a introduir el xicot nou. No tot hauria anat bé, però, tenint en compte que poc després patien un incident: “Va haver-hi una baralla i van estar a l’hospital tota la tarda, m’imagino que per fer el document de lesions. Ella venia amb mal en el braç i van haver de fer-li radiografies. En el moment en què em va veure aquí es va posar molt nerviosa. Està en un moment crític i ara hauran de solucionar l’altercat en el jutjat”, deia el reporter traslladat a les portes de l’hospital.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa