El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Josema Yuste: “Les dones provoquen a televisió i ningú no diu res”
  • CA

Josema Yuste i Santiago Urrialde han estat convidats a ‘La Sexta Noche’ amb l’objectiu de debatre sobre els límits de l’humor,  el que feien per comparar les bromes que es feien en la dècada dels 90 i l’actual. Es podrien fer actualment? Van posar com a exemple un gag de ‘Martes y Trece’ en el qual Yuste interpretava un maníac sexual que agredia la protagonista de l’anunci de la colònia Jacq’s. Considera que sí que es podria fer avui dia, encara que destaca que no és equiparable l’Espanya actual amb la de fa 30 anys: “No és equiparable”.

El còmic s’ha convertit en un dels noms propis del cap de setmana per aquesta entrevista, ja que va deixar caure uns quants comentaris que han estat catalogats de ‘masclistes’. Poc després de generar polèmica en una entrevista amb Cristina Pardo en la qual va qualificar de cursi que es refereixin al consell de ministres en femení: “Existeix el gènere neutre, dir espanyols i espanyoles és cursi per no dir hortera“.

D’aquí, a criticar alguns realities de televisió actuals: “Hi ha programes en els quals es veu la dona fent pràctiques manuals i altre tipus de coses. Hi ha programes amb dones que van provocant no, el següent, i ningú no diu res. És així”, deia en unes declaracions molt polèmiques que li han provocat un munt de crítiques.

De fet, el seu nom ràpidament es convertia en tendència a Twitter: un nom lligat a comentaris negatius i crítiques que el tornen a col·locar en el centre de la polèmica.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa