El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Empitjora l’estat de José Ortega Cano, que torna a l’hospital
  • CA

José Ortega Cano segueix malalt. El torero no acaba de recuperar-se dels problemes cardíacs i ha hagut de ser ingressat de nou, el que preocupa molt la família. El seu estat de salut és delicat i empitjora amb l’estrès i ansietat que suporta des que Rocío Carrasco anunciés que parlarà del seu matrimoni amb Rocío Jurado en la segona part del documental de Telecinco. S’han fet virals unes imatges d’Ortega i Ana María Aldón a la sortida de l’hospital, en les quals se’l veu dèbil i amb problemes de mobilitat.

A punt de fer 68 anys, el torero presenta un estat físic molt empitjorat i tampoc no acaba de trobar-se bé. Així ho confirma la seva dona, que assegura que els metges li estan fent proves per veure què és exactament el que té. De moment no s’han filtrat més detalls sobre aquesta nova hospitalització, però les seves cares serioses i les poques ganes de parlar amb els mitjans fan intuir que no hi ha molt bones notícies.

José Ortega Cano, a la sortida de l’hospital / Europa Press

La premsa del cor l’ha col·locat en el centre de la diana per la seva mala relació amb la fillastra, amb Rocío Carrasco. Ella ha deixat clar que considera que el matrimoni d’Ortega i la seva mare no va ser bo, tot acusant-lo a ell de no donar “bona vida” a la Jurado. Aquestes informacions i l’existència d’uns diaris de la icònica cantant no ajuden a què Ortega pugui desconnectar. Té mil fronts oberts, per la qual cosa ha decidit posar en mans dels seus advocats l’estrena del documental de Rocío Carrasco. Queda clar que Ortega Cano serà un dels protagonistes indiscutibles, per la qual cosa vol evitar més problemes i està intentant paralitzar l’emissió dels episodis previstos per al mes vinent. El seu advocat estaria fent l’impossible per demostrar que en aquelles gravacions, Rocío Carrasco el deixa verd sense proves i que estaria atemptat contra el seu dret de l’honor i pròpia imatge. Que l’extorero tingui problemes de salut podria ajudar a què el jutge decideixi suspendre temporalment l’estrena per poder veure els capítols abans que ningú i decidir si aquell material podria afectar greument al torero. Unes mesures cautelars amb les que està d’acord la filla de Carrasco, Rocío Flores, que posarà tot de la seva part per intentar fastiguejar la mare.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: 666 a setembre 10, 2021 | 23:38
    666 setembre 10, 2021 | 23:38
    No patiu que no resaré pas per a ell.
  2. Icona del comentari de: Mayte a setembre 14, 2021 | 18:33
    Mayte setembre 14, 2021 | 18:33
    si no tuviera que esconder nada no tendría que preocuparse. Además si no quisiera problemas su mujer se quedaría en casa, pediría a la hija por favor dame espacio no os metáis en estos fregados y que allá ella y desconectar de todo. Pero el dinero fácil en la tv siempre es caramelo gustoso

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa