El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Surt a la llum el document que té Rocío Carrasco: un testament previ de Rocío Jurado
  • CA

Molt s’ha especulat en les darreres setmanes sobre els escrits de Rocío Jurado que Rocío Carrasco va trobar quan la cantant va morir. S’ha assegurat que aquests papers deixarien en molt mal lloc a José Ortega Cano, qui podria haver donat mala vida a Rocío Jurado mentre van ser parella. Però Rocío Carrasco va avisar que el document més important que va trobar un cop morta la seva mare no són precisament aquests manuscrits. I ara el programa ‘Viva la vida’ ha revelat de què es tractaria: un testament previ de la cantant, escrit per ella mateixa.

En aquest primer testament es nomenava marmessors a Gloria Mohedano i al seu marit José Antonio, però en el definitiu van quedar relegats de les seves funcions, que van recaure en una amiga íntima de l’artista, Ana Iglesias. “Primer va dipositar tota la seva confiança en la seva germana i, posteriorment, no se sap el motiu, va canviar el testament i tot ha estat molt diferent”, ha opinat la presentadora Emma Garcia.

Rocío Jurado, en una foto d’arxiu _ Europa Press

Gloria i José Antonio s’haurien assabentat en el moment de la lectura del testament que ja no serien ells els marmessors. Va ser en aquest moment quan la família va ser conscient que cap d’ells s’encarregaria de la gestió. Amb aquest moviment, segons ha exposat el programa, Rocío Jurado hauria alliberat a Rocío Carrasco (hereva universal) de la supervisió dels béns per part de la seva família.

Cap dels tertulians del programa coneixia aquesta informació, i el periodista Enrique del Pozo ha estat molt contundent al respecte: “És una guerra per motius econòmics, dels uns contra els altres. S’estan matant per diners”, ha afirmat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No us fa vergonya publicar aquesta merda ? a setembre 06, 2021 | 22:25
    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? setembre 06, 2021 | 22:25
    Foteu fàstic !

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa