El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Preocupa l’estat de salut d’Ortega Cano després de ser operat del cor
  • CA

Ortega Cano era operat d’urgència aquest dimarts. Els metges del torero es mostraven preocupats en veure els resultats d’una prova coronària, que no eren gens bons. Ràpidament van organitzar una cita a quiròfan, en la qual li van posar un altre stent al cor. Tot anava bé i, de fet, li donaven l’alta només 48 hores després. A la sortida de l’hospital, l’exmarit de Rocío Jurado assegurava que els metges eren optimistes: “Hi havia un dany bastant profund, però sembla que l’han pogut reparar. Ara m’han recomanat que passi uns dies tranquil sense cap disgust”.

El problema arribava només dues hores després, quan la seva dona es mostrava molt preocupada davant dels fotògrafs congregats a les portes de casa: “Ortega ha empitjorat després de donar-li l’alta. Gairebé cau al cotxe, encara sort que l’he pogut agafar a temps. Està regular…”.

José Ortega Cano | Europa Press
José Ortega Cano, a les portes de l’hospital | Europa Press

Aquestes paraules preocupaven molt els seguidors de l’extorero, el que feia que Europa Press preguntés com es trobava a diversos familiars. Tots intentaven tranquil·litzar i explicaven que Ortega Cano havia patit una forta baixada de tensió després de rebre l’alta: “Està molt dèbil, sí, però està controlat”.

Preocupa que es trobi malament quan acaba de rebre l’alta, però de moment opten per mantenir la calma i esperar que es vagi recuperant a poc a poc.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Doctor StrangeBurlero a juny 17, 2021 | 19:49
    Doctor StrangeBurlero juny 17, 2021 | 19:49
    Aquest pallasso és un assassí de persones i d'animals. Li importa una merda a ningú si va ser marit de la Jurado o de la seva puta mare. Només serveix per omplir pàgines de premsa rosa i excitar les marujas de la puta ecspanya profunda. QUIN FASTIC DE GENT I DE PAÍS !!!
  2. Icona del comentari de: M'importa una merda a juny 17, 2021 | 21:09
    M'importa una merda juny 17, 2021 | 21:09
    M'importa una merda el que fan o deixen de fer tota la colla de paràsits de l'ermot central que hem de mantenir

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa