El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’operació de cor a Ortega Cano “ha anat bé”
  • CA

José Ortega Cano ha ingressat a l’hospital a primera hora del matí d’aquest dimarts per ser sotmès a una operació de cor molt delicada. I sembla que tot ha anat bé. La seva filla, Gloria Camila, ha informat a “El programa de Ana Rosa’ que “tot ha sortit bé”. La reportera Marta Riesco ha explicat que “segons el procediment estarà a l’hospital entre unes 24 o 48 hores, però tot depèn de com evolucioni el pacient”.

D’altra banda, Paloma Barrientos ha informat de l’última hora: “M’acaben de fer una trucada, ja està a planta amb Ana María Aldón, està bé”. “Ortega Cano se’n va anar a Saragossa a fer-se unes proves amb el cirurgià i amic perquè pensava que tot era una conseqüència de la covid, peo ja està tot bé”, ha afegit Barrientos. “Emocionalment ell està regular”, ha comentat sobre la seva situació.

L’extorero va ser ingressat a les nou del matí i va arribar a la clínia amb Ana María Aldón. El pacient confessava a primera hora que “estic entre nerviós i tranquil”, en canvi la seva dona es mostrava bastant més intranquil·la. A més, confirma que “he rebut moltes trucades d’ànim, tot sortirà bé, gràcies a Déu”.

Per la seva banda, Rosa Benito ha explicat al programa ‘Ya es mediodía Fresh’ que els germans d’Ortega Cano “estan fent torns per estar amb ell”. “Ha sortit tot molt ràpid i molt bé, gràcies a Déu, la por que ell tenia s’ha quedat en això, en passat”, ha afegit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa