El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Esbroncada de Jorge Javier a un company de dretes: “Aquí som rojos i maricons”
  • CA

Jorge Javier Vázquez protagonitza el nou vídeo viral. El presentador s’ha quedat a gust amb un al·legat contra el discurs de VOX que ha agradat, fins i tot, a l’alcaldessa Ada Colau

Tot començava amb l’anàlisi del polèmic triangle amorós d’Alfonso Merlos, Marta López i Alexia Rivas. N’estaven parlant a ‘Sálvame’ i criticant que Merlos i Rivas s’hagin saltat el confinament per estar junts, quan el col·laborador Antonio Montero ha volgut defensar-lo: “Què no podem fer si tenim a Pablo Iglesias amb un xalet? La dreta no podem posar les banyes? Si tenim un president del govern que diu una cosa i després fa el que li dona la gana…”.

Antonio Montero a 'Sálvame' Telecinco

Antonio Montero a ‘Sálvame’ / Telecinco

Una crítica que ha fet esclatar el presentador català, que no permetia les males paraules contra el govern: “El discurs de VOX aquí no, ho sento molt. Podeu debatre el que vulgueu, però els discursos i les medes no. No em toqueu els nassos amb els p… discursos de VOX. Home, a prendre per cul ja. Almenys si et saltes el confinament et calles, però no pots estar dient a la gent el que ha de fer i després a casa tu no fer-ho. La gent vol responsabilitats i se les estan demanant a un senyor que ho demana als altres”, cridava Jorge Javier en referència a Alfonso Merlos. 

Montero el seguia defensant, el que feia que Jorge Javier acabés de treure-ho tot: “Estava parlant de l’estat d’alarma i surt una noia despullada per darrere. Estic fins als nassos que es faci malament i digueu que aquest més. Què té a veure aquí Pablo Iglesias? Li ha posat ell a la noia? O Irene Montero? I el xalet de Galapagar? No et deixaré parlar més per dir ximpleries. Aquest programa és de rojos i mariconsQui no el vulgui veure, que no el vegi. Declaració de principis, això és aquest programa. A la meva edat ja no vull escoltar més gilip… Això és VOX, senyors. Vull que parlis del tema amb un rètol que posi “votant de VOX”. Vull que la gent sàpiga què diu el votant de VOX com tu”. 

Jorge Javier Vázquez, enfurismat a 'Sálvame' Telecinco

Jorge Javier Vázquez, enfurismat a ‘Sálvame’ / Telecinco

Un atac considerable cap al seu col·laborador que ha tingut moltíssima repercussió a la xarxa, ja que com dèiem fins i tot Ada Colau l’ha compartit: “Feia temps que ningú no callava la boca al feixisme en prime time i amb tant d’estil. Gràcies, Jorge Javier”.

 

El nom de Jorge Javier ràpidament es convertia en tendència. Ara caldrà veure si es torna a pronunciar al respecte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa