El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez parla sobre el seu flirteig amb un jove de 25 anys menys
  • CA

Jorge Javier Vázquez és un llibre obert. El presentador se sincera dia sí dia també sobre la seva vida personal, i és que li encanta compartir els detalls més sucosos sobre la seva intimitat. La seva columna de ‘Lecturas‘ va ben plena d’anècdotes, secrets i confessions ben picants. L’últim titular? Que està coquetejant amb un noi de 25 anys menys.

 

Resulta que el català estaria parlant amb un jove de 21 anys, al que hauria conegut per Instagram. El seu perfil l’hauria deixat completament captivat, i és que es tractaria d’un dels nois “més espectaculars” que hauria vist mai: “Passo moltes estones escudrinyant les seves fotos, recreant-me en totes i cadascuna de les parts del seu cos”. 

 

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez | Telecinco

 

Així de potent comença el seu últim escrit, en el qual dona detalls sobre la seva vena festera: “Jo a la seva edat sortia molt poc. Crec recordar que no sentava molt bé a casa que arribés tard. Encara que això em donava igual, la veritat. Preferia lidiar amb l’enuig del meu pare i gaudir de la nit”.

 

“Siguem sincers, a mi la feina m’ha salvat la vida. Crec que una de les raons per les quals treballo tant és perquè així no surto”, explica. Sembla que el món de la nit li hauria agradat sempre: “Els bars, les discoteques i, fins i tot, els afters han estat per mi durant moltíssims anys llocs sants. M’agradava sortir, beure, ballar, perdre el control, arribar a casa del revés -a poder ser acompanyat- i gaudir de la ressaca dels diumenges estirat al sofà”.

 

Amb el pas dels anys, per això, hauria abaixat el ritme: “Em pregunta F. si trobo a faltar aquesta vida i li responc amb sinceritat que no. M’agrada sortir algun cop, però ja no m’ho passo bé. I no perquè la nit ja no és el que era -aquest és un argument d’avi- sinó perquè haver de matinar l’endemà em converteix en un avorriment”. 

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez) el

 

Ara bé, les ganes de tornar a sortir segueixen amagades dins seu: “Aquests inesperats dies de sol m’han posat el cos i l’ànima catxondos. Carrers d’Espanya, compte: la bèstia està començant a despertar-se. Després d’un hivern que se m’ha fet duríssim, el meu cos comença a adonar-se que la primavera és a tocar. Que tremoli F. i tots els F. del món. Estic disposat a predre l’oremus per un somriure o una caiguda d’ulls a ritme lent. Aquell que avisa no és traïdor”, proclama. 

 

Tindrà futur aquest flirteig amb el jove? O quedarà en una relació fugaç?

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa