El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez buscarà l’amor en el primer tron gai de ‘MYHYV’
  • CA

Jorge Javier Vázquez farà història a Mujeres y Hombres y Viceversa. El presentador català ha acceptat la responsabilitat de ser el primer tronista gai del programa, el que inicia una nova variant de l’espai de cites de la cadena. Feia molt de temps que els teleespectadors demanaven que incorporessin els trons homosexuals, el que finalment començaran a fer. El que ningú no s’esperava, però, era que el primer participant fos algú tan conegut com el presentador de Sálvame.

Jesús Vázquez, que està al capdavant del dating show des de fa uns mesos, acudia al programa del cor per fer-li la proposta a Jorge Javier. En un principi aquest es negava, avergonyit de buscar l’amor en directe per televisió. Finalment, però, acceptava formar un tron exprés i tenir cites amb diversos pretendents.

El càsting ja està obert. Els únics requisits per a ser pretendent del presentador és tenir més de 18 anys i omplir un formulari a la pàgina web del programa. Una bomba que de ben segur acapara molta atenció, ja que genera molta curiositat veure com es comporta el de Badalona en una cita gravada.

Jorge Javier Vázquez rep l’oferta en directe / Telecinco

“Vaig a buscar l’amor totalment entregat”, ha assegurat Jorge Javier. Un inici del tron LGTBI+ que promet molta audiència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa