El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez mostra un quadre molt especial de Mila Ximénez
  • CA

El presentador Jorge Javier Vázquez ha volgut compartir amb tot el públic de ‘Sálvame’ una cosa molt especial: el quadre que li han enviat amb una imatge de Mila Ximénez, que va morir fa dues setmanes com a conseqüència d’un càncer de pulmó contra el que va lluitar pràcticament durant un any. El presentador l’ha col·locat a l’entrada del seu dormitori i el veu cada dia: “Em sento molt acompanyat”.

“Fixeu-vos quin quadre més bonic m’han enviat!”, deia el presentador mostrant orgullós la imatge a les càmeres del programa. Es tracta d’un quadre de Juan Guerrero que mostrava mentre sonava una de les cançons favorites de Mila Ximénez, “Solament tú” del conegut Pablo Alborán.

Jorge Javier Vázquez mostra el quadre amb la cara de Mila Ximénez | Telecinco

El presentador badaloní ha explicat que ha penjat el quadre en un lloc que veu cada dia abans d’anar a dormir: “Veig aquest somriure i em dóna un ‘subidón’… ho volia compartir”. I es que no hi ha dia en que, per un motiu o l’altre, els col·laboradors de ‘Sálvame’ no s’enrecordin de la seva companya, però un dels que més ho fa és precisament Jorge Javier, amb qui la tertuliana mantenia una estreta relació d’amistat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa una merda a juliol 21, 2021 | 22:54
    M'importa una merda juliol 21, 2021 | 22:54
    Us en hauríeu de donar vergonya de publicar tota aquesta merda !

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa