Jorge Javier Vázquez: “Tinc la sensació que Mila Ximénez ens vigila”

"Tinc la sensació que serà una bona temporada", vaticina el presentador

Jorge Javier Vázquez es nega a oblidar a la seva amiga Mila Ximénez, qui va morir el mes de juny com a conseqüència d’un càncer de pulmó. I ara que ha tornat de les vacances i ha començat la nova temporada al capdavant de ‘Sálvame’, el presentador ha tornat a recordar a la tertuliana. Ho ha fet en un post al seu blog de la revista ‘Lecturas’, on afirma que comença el curs “amb les piles carregades. Tinc ganes de tornar, i això en mi ja és un gran pas, perquè últimament els estius se’m feien curtíssims. Serà l’edat”.

Segons el presentador badaloní, amb l’edat “es dorm menys i ens conformem amb menys vacances”. Tot i que vaticina que després passarà com sempre: “La setmana que ve començaré a dir que estic fart i que ho deixo tot per a posar una merceria a l’Havana. El divendres vaig estar en el ‘Deluxe’ i em va donar molta alegria retrobar-me amb els meus companys i tornar de nou a la batalla. Ara estem que si Matamoros marxa o no i discutint se’ns va la vida en això. El més normal”.

Mila Ximénez | Europa Press
Mila Ximénez | Europa Press

I és tot just després quan Jorge Javier parla de Mila Ximénez: “Comencem la primera temporada sense Mila i caldrà anar conscienciant-nos que no la tornarem a veure. Quina tasca més difícil, però la tenim tan present que és com si estigués protegint-nos. Fins i tot vigilant-nos“.

I conclou amb un pronòstic: “Tinc la sensació que serà una bona temporada. Tinc ganes de lluitar i, sobretot, de passar-m’ho bé. M’agrada sortir a treballar amb la sensació que te la jugues cada tarda. És l’única manera que un programa no s’adormi i continuï conquistant als espectadors”.

Nou comentari