El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier, sense pietat contra Chabelita Pantoja: “T’estàs carbonitzant”
  • CA

Jorge Javier Vázquez mai no calla les coses, encara que sàpiga que faran mal. La seva relació amb Isabel Pantoja ha tingut molts alts i baixos, el que ara podria tornar a passar per culpa de la seva opinió sobre Chabelita. La filla de la cantant ha estrenat el seu primer single, el qual ha rebut crítiques ferotges. Se n’està parlant moltíssim, ja que la seva mare no va acudir a la presentació i això hauria fet molt de mal a la jove. L’últim a opinar? Efectivament, el presentador de ‘Sálvame’.

“Ho tenia tot per ficar-se el públic a la butxaca. Va calar el missatge que Isa P. havia estat una nena desgraciada que no havia gaudit de l’amor incondicional del clan Pantoja com sí que ho havia fet Kiko, un Pantoja de sang. La nena s’ha mogut com a peix a l’aigua en el terreny de les insinuacions i especulacions. Ha parlat del que ha cregut convenient per mitificar la seva aura de victimisme. Jo me la vaig creure a ulls clucs. Em va caure bé des del moment que la vaig conèixer i em segueix caient bé, què hi farem. Però hi ha una cosa que ja m’està començant a deixar de colar. Isa P. s’està revelant com una nena capriciosa que no dubte amb arrasar el que es posi per davant per satisfer qualsevol dels seus desitjos. Isa P. ha de començar a adonar-se que el conte o la bicoca se li està acabant”, engega de manera contundent.

Ha carregat contra ella, i és que considera que Isabel Pantoja ha deixat la filla a la picota “amb tota la raó del món”. “Potser hauria d’haver-ho fet abans, però mai no és tard si l’hòstia de la realitat és bona. Isa P. hauria de començar a pensar en recollir espelmes una temporada, retirar-se a l’habitació d’hivern i posar-se a fer alguna cosa productiva. Pel que es veu i llegides les crítiques, millor que no tingui res a veure amb el món artístic. Per cert, no fa falta que Kiko Rivera avivi el foc contra la germana. S’està carbonitzant ella soleta”.

Chabelita i Jorge Javier Vázquez Telecinco

Chabelita i Jorge Javier Vázquez  / Telecinco

Una reflexió enverinada que de ben segur que no fa cap mena de gràcia a Chabelita, que suma Jorge Javier a la llarga llista de detractors que han criticat la seva estrena musical. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa