El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier, a un balneari de luxe per recuperar-se de l’operació
  • CA

Jorge Javier Vázquez tornarà a televisió aquest dijous, durant la gran final de ‘Gran Hermano VIP’. Els seus seguidors estan ansiosos, ja que suposarà el primer programa que presenti després de sotmetre’s a una nova operació cerebral. Ha estat la segona intervenció de l’any, el que té molt preocupats els seus fans. La recuperació en aquesta ocasió ha estat més ràpida, per això, el que demostra la seva ràpida tornada a la feina.

Això no impedeix que estigui nerviós, per això, tal com confessa ell mateix a l’última columna de ‘Lecturas‘. Aquests últims dies de baixa els estaria dedicant a estudiar el text de la seva nova funció de teatre, també, el que li estaria provocant certa angoixa: “Havia oblidat què era això, el passar al llarg del dia de l’eufòria al desencant i l’alegria perquè la memòria et respon a la desesperació, perquè se t’oblida una paraula i sembla que tot va malament. Estic tan absort en l’estudi que tinc la libido adormida, anestesiada i lleugerament morta, el que em produeix un estat d’alliberament agradable. Aquest estat només es trenca pel nerviosisme que em produeix tornar dijous a la gran final de ‘GH VIP’. Tinc moltíssimes ganes de retrobar-me amb els companys, tornar a aquest plató que m’ha donat tantíssimes alegries i acomiadar una edició que per mi serà inoblidable per molts motius”. 

Això sí, avui també es parla del presentador català per un altre motiu. I és que ‘Look’ explica en exclusiva que l’han enxampat en una clínica de benestar integral summament cara. Es tracta del centre Sha d’Altea, molt conegut entre els famosos. Allà hauria passat una setmana sencera, entre tractaments de benestar, fitness, gestió de l’estrès… Uns preus que arrenquen en els 1700 € però que arriben fins als 12.000 €

Un espai luxós de tranquil·litat màxima en el qual primen la privacitat i la confidencialitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa