Jorge Javier interroga José Bono: “Estàs solter? Tens una app per lligar?”

Sálvame‘ segueix amb la seva programació especial pel coronavirus. Organitzen una taula d’experts i també entrevistes a polítics que donen la seva opinió sobre la gestió que està fent el govern durant la crisi sanitària. L’últim a col·laborar amb ells en aquest nou programa ha estat José Bono, l’expresident del Congrés. 

Des de la casa d’Albacete en la que està confinat, Bono ha confessat que forma part del col·lectiu de risc i que això el preocupa: “Aquest desembre faig 70 anys i tinc una insuficiència coronària. El metge em va indicar que m’aïlles per complet i així estic per no contagiar-me. Aquesta por a poc a poc disminueix, però la preocupació segueix. Hi ha matins que em pregunto si això és real o és un malson. La meva principal por és la vida, poder perdre la vida a causa del virus i perdre-la estant sol”.

Ara bé, no perd l’optimisme: “Això ens ajudarà a ser millors. Tots som fràgils, les esquerres i les dretes, homes i dones. Tots ens necessitem i ho estem percebent d’una manera brutal. Espero que quan la vida torni ens ajudem més”. 

José Bono parla amb 'Sálvame'   Telecinco

José Bono parla amb ‘Sálvame’ / Telecinco

Sobre el seu confinament, va respondre que ara es dedica a posar rentadores: “He hagut d’aprendre i buscar el manual d’instruccions. Això és una cosa que m’ha costat. Tampoc no planxo i estic disposat a aprendre. Però sí, he hagut de trucar a la meva filla perquè m’indiqués com fer-ho”. 

I en aquest context, Jorge Javier no va poder evitar preguntar-li sobre la seva vida amorosa: “Estàs solter?“. “Sí, estic divorciat. Tinc quatre fills i sense compromís”, va respondre Bono. Però el presentador volia més detalls: “No tens ganes d’entrar en una aplicació per lligar o és massa?”. I Bono, sense vergonya, va respondre: “Estic solter i divorciat, però tinc gairebé 70 anys i crec que el cap em regeix bé”, va dir tot fent broma. Una conversa distesa que va fer molta gràcia a Jorge Javier i els teleespectadors.

Nou comentari