El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier: “Les pimes i els autònoms són els grans putejats del país”
  • CA

Sálvame‘ s’ha bolcat en informar sobre el coronavirus, un canvi de registre que evidencia que Telecinco vol parlar-ne en tot moment. El programa del cor també ha incorporat una taula rodona amb experts durant el ‘Sábado Deluxe‘ d’aquest cap de setmana, un espai que ha comptat amb la presència de Cristina Cifuentes. L’expresidenta de la comunitat de Madrid ha tingut un fort enfrontament amb Jorge Javier Vázquez, que ha aprofitat l’espai per enviar una crítica a la gestió que està fent Pedro Sánchez.

Durant el debat, Cifuentes insistia que hem d’estar tranquils perquè vivim “en un país meravellós”. Una afirmació que ha enfadat de valent al presentador: “Els joves porten, des de fa moltíssim temps, amb els mateixos sous. El que he vist en aquest país amb la gent jove, que han de treballar a 30 llocs diferents per compartir un pis amb una habitació… Si us plau. Per què tenim la mania de comparar-nos amb el pitjor? Veneçuela, dius? Jo vull comparar-me amb el millor.  És important no ser tan condescendents amb el que ha estat el nostre país”.

Jorge Javier Vázquez a 'Sábado Deluxe' Telecinc

Jorge Javier Vázquez a ‘Sábado Deluxe’ / Telecinco

I d’aquí, a denunciar que no es tracti bé als petits empresaris: “Les pimes i els autònoms del país? Són els grans putejats del sistema. Els autònoms i les petites empreses estan malament des de fa moltíssims anys i amb això pitjor. Munta tu una petita empresa en aquest país. És impossible. Si la crisi del coronavirus serveix perquè els polítics s’adonin de la veritable situació del país, benvingut sigui”. 

Cristina Cifuentes a 'Sábado Deluxe' Telecinco

Cristina Cifuentes a ‘Sábado Deluxe’ / Telecinco

“Únicament reaccionem quan la gent s’està ofegant i necessita ajuda o mor. Parlem d’ajudes que pimes i autònoms estan reclamant des de fa moltíssim temps”, afegia visiblement indignat. Una demanda que comparteix bona part de la seva audiència, que ha aplaudit el discurs. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa