Jordi Évole està de promoció. ‘Lo de Évole’ estrena el segon programa aquest diumenge, una emissió molt esperada perquè conté l’entrevista que ha fet a Oriol Junqueras des de presó. El presentador és conscient que aquest és un dels plats forts de la temporada, per la qual cosa n’ha donat més detalls en una entrevista a ‘El Mundo‘.

“Vaig veure Junqueras molt fort, reafirmant-se en la seva ideologia però també amb una porta oberta a què alguna cosa nova vagi succeint. En realitat van ser dues entrevistes en una. Va haver-hi una abans que Torra anunciés les eleccions, el que ens va enxampar allà junts. Després vam seguir i vaig tenir la sensació que Junqueras ja estava de campanya electoral. Un polític sempre és un polític, fins i tot quan està a presó. Em va fer ràbia perquè m’hagués agradat parlar més de la presó. El teleespectador podrà veure el canvi de rol que fa Junqueras en escoltar a Torra”, explica.

Jordi Évole entrevista Oriol Junqueras   La Sexta

Jordi Évole entrevista Oriol Junqueras /  La Sexta

Una entrevista que li dona ales per analitzar com funciona el procés català a nivell d’audiències: “No sempre ha triomfat. També va haver-hi moments en els quals no ha venut res. A Catalunya sí, sempre funciona parlar-ne, però a Espanya els primers anys es mirava des de la distància i es van desaprofitar moments d’or per respondre tot el que estava passant. Jo diria que entre el 2012 i el 2015 ningú desmuntava la tesi independentista. Ara han obert la porta del diàleg, el que em dona esperança perquè almenys és una cosa nova. La resta ja sabem quins resultats dona, més crispació i enfrontament”. 

Els seus pares van néixer fora de Catalunya, però criar-se aquí va provocar que es parlin en català: “La meva casa és el temple del bilingüisme. I sí, sóc xarnego”. Sincer i transparent, amb il·lusió i ganes d’una nova entrega del seu projecte.

Nou comentari

Comparteix