Joaquín Sabina es casa, en secret i per sorpresa, amb Jimena Coronado

Joaquín Sabina ja és un home casat. El cantant i la seva parella, Jimena Coronado, han contret matrimoni aquest dijous en el jutjat del carrer Pradillo de Madrid, segons ha publicat ‘El País’. Promesos des de fa gairebé un any -segons va revelar Joan Manuel Serrat durant una entrevista el mes de novembre passat- ha estat en plena desescalada, per sorpresa i sense pràcticament convidats, quan Sabina i la peruana han decidit formalitzar davant la llei la seva relació.

Junts des de fa un quart de segle, Sabina i Jimena s’han casat com volien. En secret, sense avisar i envoltats només pels seus amics més íntims, entre els quals es trobaven el mateix Serrat i el ministre Grande-Marlaska.

El cantant va lluir un vestit de lli color blau marí amb una flor a la solapa, una samarreta de cotó negra i un informal barret de palla. Jimena, per part seva, va triar un còmode vestit en el mateix to que el seu ja marit. Tots dos, respectant la normativa, no es van voler treure ni un moment la mascareta sanitària reglamentària.

Nou comentari