El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Joaquín Sabina abandona l’hospital després de sis dies a l’UCI
  • CA

Joaquín Sabina ha rebut l’alta hospitalària després de sis dies ingressat a l’UCI d’una clínica de Madrid. El cantant va preocupar molt en patir una forta caiguda enmig d’un concert a la capital, una interpretació que feia acompanyat de Serrat. El públic va quedar-se glaçat en veure’l caure més d’un metre i mig, però semblava que només havia estat un ensurt perquè poc després va tornar a pujar a l’escenari en cadira de rodes per tranquil·litzar tothom. Va haver de marxar a l’hospital, això sí, interrompent un concert que podria haver estat fatal.

En arribar a l’hospital va haver de ser operat d’urgència per un hematoma intracraneal, el que l’ha tingut ingressat durant onze dies. De la fractura a l’esquena, a un cop al cap que podria haver tingut conseqüències molt dolentes.

Joaquín Sabina abandona l'hospital Europa Press

Joaquín Sabina abandona l’hospital / Europa Press

Tot ha anat bé, però, i l’estrella ha evolucionat favorablement. Els metges consideren que poc seguir la recuperació a casa, per la qual cosa l’hem vist abandonant l’hospital pel seu propi peu abans d’entrar en el cotxe.

Acompanyat en tot moment de la seva família, el cantant ha rebut les visites de Serrat i altres companys de professió. En rebre l’alta aquest diumenge, ha volgut aclarir davant dels periodistes congregats que es troba bé i que té planejat tornar als escenaris molt aviat. Amb ulleres de sol i una cigarreta a la boca, ha tornat a oferir una imatge tranquil·litzadora.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa