Joaquín Sabina, operat d’un vessament cerebral després de la caiguda

Joaquín Sabina ha patit un gran ensurt durant el concert conjunt que ha celebrat al costat de Joan Manuel Serrat a Madrid. Una interpretació que coincidia amb el seu aniversari, però que no acabava de la millor de les maneres… I és que enmig de l’actuació queia pel forat de davant de l’escenari, una caiguda d’un metre i mig que encongia el cor de tots els assistents. Ara, però, acaben d’anunciar que l’han hagut d’operar després d’un vessament cerebral que hauria tingut com a conseqüència de la caiguda. L’ABC ?explica que ha patit un hematomaintracraneal provocat pel cop fort al cap. 

Ràpidament van entrar els sanitaris del SEM i se’l van emportar en llitera. El concert va haver de ser suspès momentàniament, fins que el propi Sabina tornava a l’escenari assegut en cadira de rodes i explicava com es trobava: “Aquestes coses només em passen a Madrid… Ho sento moltíssim. M’he fet un cop molt fort a l’espatlla, que em fa molt de mal i fa que hàgem de suspendre amb tot aquest mal. He d’anar a l’hospital“.

Després d’aquest cop, Joaquín Sabina acudiria a la clínica Ruber Internacional de Madrid per veure el seu estat de gravetat. Posteriorment era un amic seu qui explicava com es trobava: “L’única cosa que puc traslladar és que té unes petites fractures a l’espatlla esquerra per la caiguda i s’ha de quedar en observació, no sé si un dia o un parell de dies per comprovar que està tot perfectament”.

“Està animat, però òbviament ho ha espatllat durant l’últim concert de la gira, el dia del seu aniversari, a Madrid… Això el té fastiguejat però amb moltes ganes de sortir d’aquí i tornar al maig el concert que ha anunciat avui mateix que repetiran”, afegia. 

Els metges han confirmat que no necessitarà operació, però continua amb dolor. 

Nou comentari