Nova ruptura en el món del cor. El presentador Joaquín Prat i Yolanda Bravo han decidit separar-se després de 12 anys junts i un fill en comú. El segon d’Ana Rosa en el seu programa de Telecinco trenca amb la parella inesperadament, encara que ja s’havien filtrat diverses crisis de la parella a la premsa aquests últims anys. La revista Semana explica en exclusiva que aquest estiu ja l’han cadascú en un lloc. De fet, va estranyar que els fotògrafs no veiessin la seva dona durant les vacances familiars del presentador a Mallorca.

L’èxit de Prat a El Programa de Ana Rosa va ajudar-lo a fer-se un lloc com a presentador principal de Cuatro al día, un ascens professional que li hauria repercutit en moltes més hores de feina. Indiquen que aquesta podria ser una de les causes de la separació definitiva del matrimoni. Ara, Joaquín estaria bolcat en la família per afrontar aquesta nova vida.

Joaquín Prat se separa, segons Semana

El seu cercle d’amics no dona més detalls sobre les causes de la ruptura, però indiquen que havien travessat moments difícils en el passat. Aquesta sembla la separació definitiva, però, un fet en el que coincideixen totes les fonts consultades. De moment, cap dels dos protagonistes s’ha pronunciat al respecte per confirmar o desmentir-ho. No és d’estranyar, però, tenint en compte que sempre han estat molt discrets pel que fa a la seva vida privada. Caldrà esperar, doncs, a la confirmació oficial.

Nou comentari

Comparteix