El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Joaquín Prat, positiu en coronavirus
  • CA

Joaquín Prat no ha sortit a televisió aquests últims dies, el que ha preocupat els teleespectadors dels seus programes. No se sabia quin motiu l’havia forçat a demanar la baixa fins ara, que ha concedit una entrevista a Informalia en la que treu a la llum que ha donat positiu en coronavirus. Als 47 anys, el periodista es troba confinat a casa mentre es recupera d’uns símptomes que han estat molt lleus. De fet, té previst tornar a la feina el pròxim dimarts: “Em van fer unes proves i em van detectar Covid. Ara m’enxampes recuperant-me tranquil·lament a casa meva. Em vaig trobant millor, torno a fer una mica d’esport i dimarts tornaré a anar a plató. No hi ha motius per alarmar-se perquè tot va bé. Estic molt tranquil i desitjant tornar als platós. Simplement és qüestió d’esperar uns quants dies i ja està”. El presentador té la pauta completa de vacunació, el que assegura que l’ha ajudat a no estar més greu.

Va ser poc abans del pont de desembre quan l’audiència s’adonava que Joaquín Prat tossia en directe, el que ell justificava: “Em fa una mica de mal la gola”, deia llavors sense imaginar-se que donaria positiu en el PCR que li van fer poc després. Va ser llavors quan va començar tot el protocol, el que va forçar als seus companys més pròxims a fer-se diversos tests per comprovar que Joaquín no els hagués contagiat. Ell ha estat tots aquests dies en quarantena a casa amb símptomes, però s’ha recuperat molt ràpidament i ja pensa en tornar a la feina com abans millors per recuperar la rutina habitual i deixar aquest contagi enrere.

Joaquín Prat a El Programa de Ana Rosa / Telecinco

Els teleespectadors i també els seus seguidors han omplert els seus perfils a les xarxes socials de missatges d’ànims, alhora que confien que efectivament es recuperi aviat i pugui tornar a posar-se al capdavant de Cuatro al día i de la secció de premsa rosa d’El programa de Ana Rosa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa