Joan Dausà deixa caure que Pedro Sánchez té una filla il·legítima

Joan Dausà s’ha sumat a la iniciativa de diversos cantants, que han ofert concerts des de casa per fer més lleugeres les hores de confinament dels seus seguidors. En el seu cas ha optat per una interpretació des de la dutxa, el que ha fet molta gràcia a Instagram.

Ha dedicat temes als presos polítics, ha cantat ‘Todo irá bien’ des de dins de la dutxa i ha sortit per posar-se el pijama i començar un seguit de confessions que han fet les delícies dels seus fans més tafaners.

El cantant mai no ha estat molt fan d’explicar les seves intimitats públicament, hermètic amb la seva vida privada… fins ara. I és que ha tret a la llum una relació amb una jove madrilenya a qui va arribar a demanar matrimoni. Dausà ho explica en un vídeo divertit que ha causat furor a la xarxa, i és que assegura que aquesta noia afirma ser filla il·legítima de Pedro Sánchez.

Anem a pams. “Ha arribat el moment de la confessió. Vaig estar a Madrid fa cinc anys i em vaig enamorar d’una noia, la Camila Sánchez. Vam estar junts una mica més de tres anys i érem molt feliços, almenys jo pensava que érem molt feliços. És curiós perquè ella m’explicava que és filla de Pedro Sánchez. Vaig estar amb la filla de Pedro Sánchez, una filla no reconeguda. Pedro Sánchez jugava a bàsquet a l’Estudiantes amb 21 anys, i un any abans, amb 20, es va embolicar amb una animadora, la Dolores. A la Camila no li fa res explicar la història, de fet està cansada de repetir-ho i que Sánchez no li faci cas”. 

Una història que, en cas de ser veritat, trauria a la llum una antiga relació del president del govern espanyol que hauria acabat amb una filla que mai no ha reconegut. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

M’ha encantat passar aquesta nit amb vosaltres ?? Cuideu-vos i estimeu-vos! ? #totaniràbé

Una publicación compartida de Joan Dausà (@joandausa) el

Com va acabar la relació d’amor entre Dausà i la Camila? Ell mateix ho explica: “Teníem una relació súper maca amb la Camila i la seva mare, no com amb Sánchez perquè no tenen cap relació. Vaig fer molta vida a Madrid, teníem molts amics… I li vaig demanar matrimoni, encara que ella era molt joveneta amb 24 anys i jo 38… Però és que era tan maca i madura, estava enamoradíssim. Jo estava disposat a quedar-me a viure a Madrid, ella em va dir que estava molt bé amb mi però que s’havia espantat una mica i que no volia casar-se… Ho vaig passar una mica malament”. Dausà, amb el cor trencat però una història que pocs poden confessar. 

Nou comentari