Un concursant de ‘MYHYV’, condemnat per maltractament animal

Javier Cohen, qui fos pretendent a ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’, acaba de ser condemnat per maltractament animal. L’acusaven de deixar morir de gana el seu gos, un buldog francès que va portar a una protectora en unes condicions fatals. Va mentir als veterinaris, afirmant que se l’havia trobat pel carrer mig moribund quan després es va poder demostrar que ell era el propietari de l’animaló. Finalment ho ha reconegut durant el judici, el que ha provocat que li rebaixin la pena de divuit a nou mesos de presó.

El gos, de tres anys, no duia el xip reglamentari. A més a més, era evident que Javier no s’encarregava d’ell perquè presentava unes condicions de salut pèssimes: desnodrit, amb anèmia i ganglis infectats. Amb dificultats per aixecar-se i molt desorientat, a més a més patia una infecció renal molt greu i tenia Leishmaniosis. Un còctel fatal que forçava la protectora a practicar-li l’eutanàsia, tot degut al maltractament que li havia proporcionat el seu amo.

Javier Cohen   Telecinco

Javier Cohen / Telecinco

L’han condemnat per maltractament d’animal domèstic i li han imposat una prohibició de tinença d’animals durant dos anys i mig. El jove, a més a més, haurà de fer un curs de reeducació en matèria d’animals per evitar l’ingrés a presó.

Nou comentari