El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jaime Peñafiel, a punt de morir per culpa del coronavirus: “Els imbècils com Miguel Bosé són irresponsables”
  • CA

Jaime Peñafiel forma part del grup de tertulians que han passat el coronavirus. En el seu cas, a més a més, va estar greu per culpa de molts problemes derivats de la malaltia. Ara ja està vacunat amb les dues dosis, del que ha volgut presumir en el programa de Telemadrid d’Está Pasando.

Una petita conversa que ha aprofitat per relatar la seva experiència: “Estic viu de miracle… De fet, vaig arribar a acomiadar-me de la meva dona perquè pensava que moria. Era de matinada i vaig sentir que moriria quan es posés el sol. Li vaig dir a la meva dona que obrís la finestra perquè el dia marxava i jo marxava amb el dia. Ho he passat molt malament…”, reconeixia emocionat.

Pel que fa a la vacunació, es mostra content d’estar immunitzat. El problema? Que va patir una forta reacció després de la segona dosi: “Però vaja, no té importància. Em van posar la de Pfizer, però m’hauria posat qualsevol perquè no sóc enemic de cap d’elles”. Tenint en compte això, no sorprèn que hagi enviat un missatge als negacionistes: “Tots aquests imbècils com Miguel Bosé que es neguen amb aquestes campanyes contra la vacunació són d’una irresponsabilitat terrible. Tots ens hem de vacunar, hauria de ser obligatori fins no poder més”.

Un missatge que ha rebut molts aplaudiments a la xarxa, un comentarista sense pèls a la llengua que col·loca en primera línia els perills de la Covid-19.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: m.ariza a maig 14, 2021 | 14:50
    m.ariza maig 14, 2021 | 14:50
    el sr Peñafiel no pot parlar de lo que no sap no cal ser Miguel Bose per no volerse vacunar només cal informarse de lo que comve i no comve res mes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa