Jaime Peñafiel, a punt de morir pel coronavirus

El periodista ja ha superat la covid-19 però ha relatat com de malament ho va passar

Jaime Peñafiel ha confessat que ha estat a punt de morir per culpa del coronavirus. El periodista i escriptor ha explicat al programa ‘Sálvame’ que ja està vacunat. Però quan ho ha revelat, també ha aprofitat per sincerar-se amb la presentadora Paz Padilla -que també ha superat la covid-19- sobre com de malament ho va passar.


Estic viu més que de miracle. No vaig estar ingressat però si m’ingressen m’hagués mort perquè els hospitals estaven infectats. Va haver-hi un dia en què el metge li va dir a Carmen ‘deixa al teu marit morir en pau’, ha recordat. Peñafiel també ha confessat que en aquest temps havia pensat molt en la seva filla i en deixar-ho tot resolt. A més, va demanar perdó a la seva dona per si en alguna ocasió l’havia ofès.

Jaime Peñafiel i Paz Padilla | Telecinco

“Una matinada vaig pensar que quan es posés el sol jo me n’aniria. Li vaig dir a Carmen que obrís la finestra perquè s’acabava el dia i jo me n’anava amb ell. Aquella matinada va fer crisi la malaltia. Em vaig despertar com un roure, com si hagués estat un malson”, ha relatat.

Peñafiel ha assegurat que no va sentir ni por ni dolor davant la mort. “L’única cosa que em feia mal és que deixava a Carmen sola però marxava tranquil. Ja en la meva vida he fet tot el que havia de fer”, ha dit. Ara creu que malgrat haver tingut una vida plena, encara li queda gaudir-la més.

Nou comentari