Itziar Ituño (‘La casa de papel’), positiu en coronavirus

Itziar Ituño ha confirmat en el seu Instagram que ha donat positiu en el test de coronavirus. L’actriu de ‘La casa de papel’ s’hauria contagiat en un rodatge molt polèmic, el de ‘Alardea’, una sèrie d’EiTB produïda per Mediapro. La unió d’actor i actrius del País Basc ha denunciat que la productora no va suspendre el rodatge quan va declarar-se l’estat d’alarma per la crisi sanitària, encara que tenia constància que hi havia persones de l’equip contagiades. 

“Des de divendres a la tarda que tinc els símptomes (febre i tos seca) i avui ens ha arribat la confirmació del test epidemiològic. És coronavirus. El meu cas és lleu i estic bé, però és molt contagiós i súper perillós per a la gent que està més dèbil. Això no és una ximpleria, sigueu conscients. Ha arribat l’hora de posar-se la vacuna de la responsabilitat pel bé comú. És temps de solidaritat i generositat. De quedar-se a casa i protegir els altres. Ara toquen 15 dies en quarantena i després ja es veurà”, escriu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aupa danoi!! Ofiziala da, bariku arratsaldetik sintomekaz nabil (sukarra ta eztul lehorra) eta gaur iritsi jaku azterneta epidemiologikoaren konfirmaziñoa. Koronabirusa da. Nire kasuan arina da ta ondo nago baina oso oso kutsakorra eta super arriskutsua ahulago dagoen jendearentzako. Hau ez da tontakeria, izan konsziente, ez hartu arinkeriaz, hildakoak dauz eta bizi asko jokoan eta ondiño ez dakigu noraiño helduko dan kontua, beraz, arduratsuak izateko txertoa ipinteko garaia da danon hobebeharrez. Elkartasun garaia da! Etxean geratzekoa eta babestu besteak! Orain 15 egun berrogeialdi eta aurrerago ikusiko da??.Zaindu zaitezte!!????/ Hola a tod@s!! Ez oficial, desde el viernes por la tarde tengo los síntomas (fiebre y tos seca) y hoy nos ha llegado la confirmación del test epidemiológico. És coronavirus. Mi caso es leve y estoy bien pero es muy muy contagioso y superpeligroso para la gente que está más debil. Ésto no es tontería, ser conscientes, no lo tomeis a la ligera, hay muertos, muchas vidas en juego y aún no sabemos hasta donde va a llegar ésto por lo que ha llegado la hora de ponerse la vacuna de la responsabilidad por el bien común. Es tiempo de solidad y generosidad! De quedarse en casa y proteger a los demás. Ahora me tocan 15 dias en cuarentena y después ya se verá??! Cuidaros mucho????/ Olá galera! Ez oficial, desde sexta-feira à tarde tenho sintomas (febre e tosse seca) e hoje recebemos confirmação do teste epidemiológico. É um coronavírus. Meu caso é leve e estou bem, mas é muito muito contagioso e super perigoso para pessoas que são mais fracas. Isso não é bobagem, esteja ciente, não leve a sério, há mortos, muitas vidas em jogo e ainda não sabemos até que ponto isso vai dar, então chegou a hora de ser vacinado pela responsabilidade pelo bem comum . É um tempo de solidão e generosidade! Ficar em casa e proteger os outros. Agora tenho 15 dias em quarentena e depois será visto??! Cuide-se???? #etxeangeratu #yomequedoencasa #quedatencasa

Una publicación compartida de Itziar Ituño (OFIZIAL) (@itziarituno) el

El lehendakari va anunciar-ho divendres 13 de març, però les gravacions haurien continuat aquell cap de setmana: “Es va mantenir l’equip durant tot el cap de setmana en una situació de nerviosisme i estrès totalment innecessària, a més a més de posar en perill la salut dels membres i del seu entorn. Critiquem la irresponsabilitat i la total falta d’empatia”. 

Davant d’aquestes crítiques, Mediapro ha enviat un comunicat en el qual es defensa i assegura que van mantenir un pla de contingència davant del coronavirus: “Es va aplicar a la fase de prepoducció i durant el rodatge”. 

Nou comentari