El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isabel Rábago, penedida d’haver format part del PP
  • CA

Isabel Rábago ha estat l’escollida d’aquesta setmana per sotmetre’s a l’escala de les emocions, la nova secció de ‘Viva la vida’ en la qual els col·laboradors s’obren en canal i confessen quins han estat els pitjors moments de la seva vida. La periodista sempre ha mantingut la seva privada allunyada del focus mediàtic que l’envolta per treballar a televisió, però aquest diumenge s’ha sincerat per complir amb les ordres del seu programa.

El que més ha sobtat és que s’ha mostrat molt penedida d’haver format part de les files del Partit Popular, un pas per la política que no tornaria a viure: “Vaig estar a dins prop d’un any. Va ser una època molt intensa, un any en el qual no ho vaig passar bé. No es passava bé fora ni tampoc a dins. Va suposar un boom mediàtic i vaig rebre moltes crítiques. Ara hi penso i relaciono aquella experiència amb la culpa, la mentida i la por”.

“Quan Cristina Cifuentes va dimitir, es va crear un nou comitè executiu i Isabel Díaz Ayuso em va trucar per ser secretària de mitjans. Jo li vaig dir que no necessitava cap càrrec perquè sabia que el titular seria “de ‘Supervivientes’ al PP”. Ningú no es va preocupar en saber qui era jo. Ni fora ni dins. No va ser gens fàcil. I no, no tornaria a fer el pas. Entenia la política com un servei públic. I quan entres en un partit, veus coses… passaven moltes coses”, reconeixia després d’un temps.

Isabel Rábado a ‘Viva la vida’ / Telecinco

I d’aquí, a confessar que el coronavirus l’ha espantat més del que s’esperava: “He sentit por perquè no ha estat fàcil. Por a viure una situació que em descol·locava. De fet, encara tinc por a contagiar-me o poder contagiar. Por a la feina… Tinc una sensació que mai no he tingut. Intento no pensar molt en això, però tinc por a moltes coses”.

El que més interessava al programa, però, era que parlés del seu marit. Mai no parla sobre la seva vida privada, el que ho fa encara més interessant: “Ell és el millor que tinc a la meva vida. És el meu referent, qui em posa els peus a terra. Hem crescut junts, des de la Universitat. Vam començar amb 19 anys i seguim junts, sóc molt afortunada”. El marit, que és redactor d’un programa de Telemadrid, també ha col·laborat amb espais de la productora de Telecinco. Una relació llarga que omple de felicitat Isabel Rábago. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa