El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Més problemes per a Isabel Pantoja, que no aixeca el cap
  • CA

Un altre disgust per a Isabel Pantoja aquest any… i ja en van uns quants. La cantant manté una guerra familiar cada vegada més crua des que es revelés que havia estafat part de l’herència al seu fill. Kiko Rivera no li parla des de llavors, el que fa que tampoc no vegi a les seves netes. Els problemes econòmics també són un maldecap per a Pantoja, que ha hagut de posar la casa familiar en venda perquè té un munt de deutes pendents. De fet, podria arribar a tenir greus problemes en cas de no fer front als diners que li reclamen els tribunals en diversos judicis que encara té oberts.

La millor manera de sanejar els comptes és treballant, el que li ha estat complicat darrerament per culpa de la pandèmia. Amb tota la gira cancel·lada, va haver de recórrer a Telecinco per fer de jurat en un talent que tampoc no va tenir gaire audiència. No té sort, l’artista, que ara confiava en poder tornar als escenaris aviat… però que tampoc no ho podrà fer finalment.

En aquest cas el problema han estat les restriccions que encara estan imposades per culpa del coronavirus. Fa un parell de setmanes la vam veure en la primera actuació després d’un any i mig, però no la tornarem a veure fins d’aquí a molts mesos. La seva il·lusió era tornar a Sud-amèrica, concretament a Xile. Allà tenia previst iniciar una gira internacional que li generaria uns ingressos molt necessaris. Fa poques hores, però, ha confirmat que hauran de posposar-la fins al 27 de maig de l’any vinent.

Més problemes per a una cantant en el punt de mira a qui se li acumulen els maldecaps.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa