El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isabel Pantoja, desesperada per aturar l’emissió de la sèrie de l’ex
  • CA

El documental de Julián Muñoz promet treure a la llum els episodis més cridaners de la seva relació amb Isabel Pantoja. En el vídeo promocional que ha emès Telecinco, l’exalcalde de Marbella assegura que “dirà tota la veritat”. No vol ofendre a ningú, però serà inevitable que reveli anècdotes que no facin gràcia a la cantant. De fet, les primeres declaracions que s’han filtrat tenen a veure amb ella: “Isabel em va sortir molt cara i el seu amor cap a mi va acabar-se quan van acabar-se els diners”, arriba a etzibar.

Com era d’esperar, l’anunci de l’emissió d’aquesta sèrie ha preocupat a Isabel Pantoja. Després d’un any amb problemes familiars i econòmics molt greus, ara arriba una traïció de la seva exparella. El més probable és que la deixi verda, el que podria perjudicar encara més a la imatge pública de l’artista. Quina ha estat la seva primera reacció? L’han conegut a El Programa de Ana Rosa, en el que Antonio Rossi ha afirmat que la família Pantoja ha aixecat el telèfon per posar el tema en mans dels seus advocats: “Isabel es pregunta què explicarà o que no explicarà Julián i s’està plantejant la possibilitat d’acudir a la justícia per intentar aturar l’emissió”.

Isabel Pantoja i Julián Muñoz, en una foto de quan eren parella / Europa Press

Isabel Pantoja tem el pitjor i fa bé, pel que sembla. Telecinco no ha dit quina serà la data oficial de l’estrena, però la cantant ja hauria començat a moure fils per intentar posposar-la: “Hi ha molèstia i empipament. Volen saber si es pot aturar la docusèrie perquè estan molt enfadats i volen saber què explicaran”. Isabel i el seu germà Agustín no estan disposats a posar les coses fàcils a la cadena. Molts teleespectadors han omplert Twitter de crítiques, a més a més, en veure que la cadena donarà veu (i pagarà molts diners) a un condemnat per corrupció que va estar empresonat i que actualment es troba en llibertat condicional.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa