El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sorpresa de Telecinco: Julián Muñoz tindrà una docusèrie

Julián Muñoz ha signat un contracte molt sorprenent amb Telecinco. Després de molt de temps en silenci, l’exalcalde de Marbella traurà a la llum alguns dels secrets més impactants que ha guardat tot aquest temps en una docusèrie. Tenint en compte quina és la cadena que ha gravat el documental, és d’esperar que un dels temes més importants tingui a veure amb la seva relació amb Isabel Pantoja.

Aquesta serà la primera vegada que trepitjarà un plató de televisió des que sortís de presó pel cas de corrupció Malaya. El seu objectiu és revelar tota la seva veritat després d’anys en els que s’ha dit de tot sobre la seva culpabilitat. D’aquesta manera, Telecinco aconsegueix un altre personatge mediàtic per una sèrie que seguirà els passos i l’esquema de la de Rocío Carrasco. El nom que han escollit? “No és hora de la venjança, és hora de la veritat”.

En la promoció del documental, se’l veu disposat a respondre totes les preguntes: “Ha arribat l’hora de dir la veritat”, diu quan li pregunten directament sobre la seva relació amb la cantant. “Et va deixar d’estimar Isabel Pantoja quan se’t van acabar els diners? Què és el que més t’ha agradat d’ella?”, s’escolta que li diuen.

La posada en escena és molt similar a la que van fer servir per a Rocío Carrasco. Assegut en una cadira davant de càmera, seriós i responent les preguntes amb un fons gris a sota. El més probable és que Julián Muñoz deixi verda a la seva exparella, amb qui va acabar de males maneres. Ella no ha parlat bé d’ell precisament, aquests últims anys, una actitud que donarà peu a l’exalcalde per revelar algunes intimitats i secrets que no s’han filtrat a la premsa fins ara. La cantant encara no ha dit res al respecte, però segurament acabarà convertint-se en personatge mediàtic una altra vegada i intentarà aprofitar-se de la situació. Sigui com sigui, això suposa una altra mala notícia per a l’artista enmig del seu any més complicat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa