El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isabel Pantoja torna als escenaris amb polèmica: denuncien estafa i rep la crítica del fill
  • CA

Isabel Pantoja ha tornat als escenaris un any i mig després. La cantant ha estat desapareguda per la por a la pandèmia i també per uns problemes personals i econòmics que l’han afectat moltíssim. No es parla amb el fill i té un munt de deutes, dos maldecaps als que ha fet referència enmig del concert gràcies a una cançó molt adient: “Avui vull confessar que estic una mica cansada de dur aquesta estrella que pesa tant. Que vaig perdre en el camí tantes coses, que em va fer mal tantes vegades i que he plorat mil vegades”.

La veu no estava al 100% encara, encara que els fans van obviar-ho en uns aplaudiments generalitzats que no van cessar. Volen donar ànims a la seva artista preferida, que estaria travessant una època complicada segons fonts properes: “A Isabel li agradaria arreglar la situació amb els fills perquè l’enfrontament està sent dur i l’està matant en vida”.

La tornada als escenaris de la Pantoja ha estat esquitxada per dues polèmiques. La primera, que es denunciés que estaven revenent entrades per cinc vegades més preu que el de la taquilla a través d’una web fraudulenta. A més a més, tampoc no ajuda que el fill la felicités públicament… amb un dard enverinat: “Vull felicitar a Isabel Pantoja artista pel concert d’ahir. La música i l’art mai no han de morir. Com a mare i com a persona ja és una altra cosa“.

Una felicitació enverinada que torna a evidenciar la mala relació entre mare i fill, que no millora amb el pas del temps.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa