El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isabel Gemio pateix una gran pèrdua i revoluciona les xarxes socials
  • CA

Des que fos destronada de la primera línia televisiva, Isabel Gemio va enfocar la seva carrera a la ràdio i recentment s’ha reciclat com a ‘youtuber’. Tot i que el seu canal no ha calat en una audiència tan massiva com ho va fer el programa ‘Sorpresa, Sorpresa’ i ‘Lo que necesitas es amor’, la presentadora i comunicadora extremenya es fa un lloc, passet a passet, en els nous formats.

Després de causar una revolució a les xarxes per l’entrevista que li va realitzar a María Teresa Campos, en la qual entrevistadora i entrevistada no estaven en la mateixa sintonia i això no va passar desapercebut per al públic, Isabel ha tornat a causar sensació després d’anunciar, i relatar detalladament, la pèrdua que ha patit.

“Bon dia, bona gent. Ahir va ser un dia especial. Vaig perdre la meva cartera, bé, vaig deixar la bossa en el carret del súper on vaig anar a comprar. Portava set o vuit targetes, a més del DNI , el permís de conduir, el de premsa, el de família nombrosa, targetes bancàries… etc. quan vaig tornar a buscar-lo, ningú l’havia deixat a la caixa. Desolació. Portava 40 minuts a comissaria quan em va trucar María, la directora de www.fundacionisabelgemio.com. Un senyor tenia la meva bossa. Em vaig posar a plorar”, ha relatat.

“Juan Felipe i Pilar, ell Informàtic, ella teleoperadora, em van explicar: van trucar a la fundació, i tot i que estaven, van agafar el telèfon. Gràcies María. La resta, podeu imaginar-ho. Quantes persones haguessin fet el mateix ? L’atzar va voler que fossin dues persones honestes, sensibles, generoses, les que veiessin la meva bossa a la porta del súper”, ha afegit.

“Els vaig abraçar. Em van fer tenir esperança en l’ésser humà. Hi ha gent meravellosa per aquí disposada a fer accions que canvien les coses. Ells van canviar el color del dia. De sentir-me fatal, a sentir una immensa alegria. I tot, per ells, el seu gest, l’atzar, la sort”, ha clonclòs Isabel Gemio.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa