El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La infanta Elena es reuneix amb Joan Carles I a Abu Dabi

El rei Joan Carles I, que es troba instal·lat a Abu Dhabi des que va decidir fugir d’Espanya, va rebre fa uns dies la visita de la seva filla gran, la infanta Elena, que es va desplaçar fins allà per passar uns dies al costat del seu pare, segons publica ‘La Vanguardia‘. Segons aquest diari, la visita va coincidir amb el 45 aniversari de la proclamació del rei Joan Carles, que va tenir lloc el 22 de novembre de 1975.

Elena de Borbó, que va viatjar sola, va tornar a Madrid diumenge passat a bord d’un avió de la companyia Emirates, des de l’aeroport de Dubai, situat a uns cent quilòmetres d’Abu Dhabi, la capital dels Emirats Àrab Units. ‘La Vanguardia’ té una fotografia facilitada per un empresari espanyol que viatjava en el mateix avió i assegura que la infanta va passar desapercebuda entre la resta dels passatgers, fins que va travessar el control de seguretat i es va treure la mascareta perquè l’oficial del control de passaports comprovés la seva identitat.

Però la visita d’Elena al seu pare no sorprèn especialment, ja que la filla gran dels reis d’Espanya sempre ha estat molt al costat del seu pare. Però aquesta és la primera visita que algú de la seva família fa a Joan Carles a Abu Dhabi, com a mínim que es tingui constància. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa