El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La infanta Cristina segueix a teràpia: “No sap gestionar la falta d’Iñaki”
  • CA

La família Urdangarin segueix trencada des de l’empresonament d’Iñaki. Mentre el seu advocat segueix fent l’impossible per aconseguir un tercer grau, la infanta Cristina  continua amb la rutina de feina i la cura dels fills. A poc a poc la reina Sofia està aconseguint que els germans la tornin a acollir, el que s’ha demostrat durant les últimes reunions familiars. Això no impedeix, però, que ho segueixi passant malament. 

Fa més d’un any que l’exduc de Palma es troba a la presó de Brieva, però Cristina encara no ho sabria gestionar. És per això que hauria decidit posar-se en mans d’un especialista perquè l’ajudi. 

Infanta Cristina

Europa Press

Així ho ha explicat Juan Luis Galiacho a ‘Socialité’, quan ha afirmat que la filla petita del rei Joan Carles i Sofia està anant al psicòleg: “Hi va perquè li segueixen donant davallades, com la que li va donar el mes passat un dia després d’una visita a Urdangarin”. Aquell dia molts mitjans van fer-se ressò d’aquesta informació, que assegurava que a la Infanta li havia donat un atac d’ansietat al cotxe quan sortia de veure el marit a presó. 

Ara la Infanta torna a estar a Ginebra, després d’uns dies a Espanya que ha aprofitat per visitar el seu pare a l’hospital. Ja que era a Madrid, també hauria fet un parell d’escapades amb dos dels seus fills per visitar el seu marit a Ávila. Des del programa de Telecinco, de fet, asseguren que hauria gaudit d’una trobada d’una hora i mitja. El periodista, a més a més, torna a insistir en què Cristina no té previst tornar a viure a Espanya: “Prefereix quedar-se a Suïssa perquè Iñaki no sortirà de presó. Què fa vivint a Espanya amb aquesta pressió mediàtica, doncs?”.

Europa Press

Ha trobat en Ginebra el seu refugi ideal, on tindria un psicòleg de confiança que l’ajuda a mantenir-se bé. En aquest sentit, a més a més, se l’hauria vist en una festa a Ginebra la setmana passada. El futur del seu marit és incert encara, però cada cop queda menys per confirmar si li concediran un tercer grau o no. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa